ME0917 ágyazható Merlose sarokkanapé
ME0917 ágyazható Merlose sarokkanapéME0917 ágyazható Merlose sarokkanapéME0917 ágyazható Merlose sarokkanapéME0917 ágyazható Merlose sarokkanapéME0917 ágyazható Merlose sarokkanapéME0917 ágyazható Merlose sarokkanapé

ME0917 ágyazható Merlose sarokkanapé

219900 Ft

Ez a garnitúra már rugós kialakítású kárpitos bútor, amely a tartósságát és kényelmét nagyban fokozza.

mérete: 270 x 160 cm

Az akció a készlet erejéig érvényes! Szívélyesen segítünk mindenben!

Áruházunk jelenlegi sarokgarnitúra készlete kb 220 db összesen (különféle bútorok, amelyek azonnal szállíthatóak).

Leírás

Barna színű sarokkanapé ágyazható funkcióval szerelve.

Ha szereted a rusztikus bútorokat, akkor ezt a barna színű sarokkanapét egyszerűen imádni fogod.  Nagyon különleges és esztétikus szövettel lett ellátva, amely rusztikus hatást kölcsönöz a bútornak. Számos ok miatt érdemel piros pontot az egyik az ágyazható funkció, amely valljuk be sokszor felbecsülhetetlen. Gondoljunk csak bele milyen jó is mikor a rokonok vendégségben vannak nálunk és van két szabad fekvőhelyünk, nem kell szállodába menniük az éjszakára.

Ez a garnitúra már rugós kialakítású kárpitos bútor, amely a tartósságát és kényelmét nagyban fokozza. Egy ilyen darabot megvásárolva több tíz évre előre vásárolsz, hiszen ez erős strapát jól bíró darab. Nagyon jól nézhet ki irodában, hiszen amennyiben barna vagy sötétebb színű az iroda bútorzata. Akkor ez a rusztikus kanapé nagyon jól fog mutatni. mérete: 270 x 160 cm, így a te lakásodban is van helye.

Javasoljuk panelokba is, hiszen ott minden kis helyet érdemes kihasználni,

és ezzel a kanapéval ezt megteszed, nem csak kanapéd lesz  de akár ágyként is tudod használni. Nem kell attól tartanod, hogy kényelmetlen napi szinten rajta aludni, hiszen a német gyártók minőségi, komfortos kanapét alkottak, amelyet akár nap mint nap használhatsz alvásra is.

A családosok is szeretik e darabot, hiszen az anyagát könnyen lehet tisztítani és nem látszik rajta az idő múlása. Honlapunkon a legjobb kanapékat találod, több száz darabot tekinthetsz és ismerhetsz meg közelebbről. Ám a vásárláshoz gyere bútoráruházunkba! Ez az a hely ahonnan a kanapét érdemes venni, hiszen csak minőségi darabokra lelsz kedvező áron. ezt az akciós darabot s megtalálod itt, ám az akció a készlet erejéig érvényes! Szívélyesen segítünk mindenben! Áruházunk jelenlegi sarokgarnitúra készlete úgy kétszázhúsz darab összesen, különféle bútorok, amelyek azonnal szállíthatóak, szóval a választék több mint bőséges. Ha valami nem lenne világos, vagy nem tudod illene-e az adott darab a nappalidba, kérdezd kollegáink ők segítenek, a lakberendezésben is jártasak! Várunk szeretettel, nézz be hozzánk már ma!

Nagyon különleges és esztétikus szövettel, amely rusztikus hatást kölcsönöz a bútornak.

 

Itt talál minket: ITT VAGYUNK 🙂

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról. Érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X