Medison u alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval
Medison u alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalMedison u alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalMedison u alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

Medison u alakú ülőgarnitúra

359900 Ft

Jobbos állású u alakú ülőgarnitúra.

Makulátlan külső, tekintélyt parancsoló megjelenés, mérhetetlen elegancia. Anyaga műbőr hatását keltő szövet, melynek érintése puha és kellemes. Formai világa maximálisan a pihenésre hivatott, háttámlái dizájnosan összehangban vannak a kiemelt fejtámlás részekkel. Ágyazható kiegészülve az ágyneműtartós részekkel. Kell ennél több!?Prémium  minőségű luxus. Készletünkben egy pár darab van, érdeklődjenek személyesen bútoráruházunkban! Várjuk szeretettel.

Leírás

Medison u alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

Ki ne akarna egy lakást vagy egy irodát a Madison sugárúton!? A mi MADISON kanapécsodánk egyszerre lesz kényelmes otthon, lenyűgöző dizájnú iroda. Vagy élménypark a családnak, romantikus fészek a szerelmeseknek, vagy éppenséggel a TE privát relaxációs központod. Ez az u-formájú garnitúra ugyanis nem csupán üres reklámszlogen: képes minden igényt kielégíteni. A MADISON maga, az alkalmazkodás mestere, egy álom luxuskivitelben.

Már a neve is jól belövi a helyét az életedben, hiszen a Madison Avenue Manhattan, így New York City egyik leghíresebb sugárútja. Itt voltak (vannak) az irodái kisebb-nagyobb reklám és PR ügynökségeknek. A Madison Ave (a Park Avenue-val párban) a mai napig a „corporate America” egyik szimbóluma. -Noha mára már sok nagy cég és ügynökség olcsóbb helyen található ingatlanokba költözött, hiszen ez  valóban a luxus utcája. Egy álomhelyszín, a tökéletesség mítoszát megteremtő amerikai reklámipar fellegvára: azt sugározza, hogy aki ott van, az van valahol. Légy Te az, aki felteszi önmagát a térképre! Válaszd  a MADISON-t otthonod kellékéül, teremts igényt magadra, mutasd meg a világnak, hogy ki is vagy valójában!

Ez a bútor bizony éppen erre képes, egymaga testesíti meg a stílusérzéked, az eleganciád, mindent, amit mutatni akarsz magadról és otthonodról. Képzeld csak el, a hozzád megérkezők arcát, amint a MADISON-ra pillantanak. Talán olyan lesz ez a pillanat, mint amikor a divatvilág színe-java megérkezik Ralph Lauren Madison sugárúti otthonába egy partira, és a szájuk tátva marad a viktoriánus dekadenciától, amely a környezetet áthatja. Éppen ezt a különlegességet, az elegancia felsőbb rendűségét adja meg számodra és a Te otthonodnak ez a hatalmas kanapé is.

A MADISON, és bizony erről csak neked kell tudni, ráadásul nemcsak a szemet kápráztatja. Ez a bútor mindenben Téged és családodat szolgálja majd! Hiszen ágyazható, ágyneműtartós, relax-fejtámlás, ráadásul egy olyan sötét grafit színű, bőr hatású szövettel van kárpitozva, amely igazán strapabíró, hosszú éveken án szolgál majd. A MADISON tömörfa lábakon áll, elegáns varrása és kivitelezésének minden eleme bizonyítja: nemcsak egy fényreklám a Madison Square-en, hanem nagyon is tartós, évtizedes bútordarab.

Lépj most, ne habozz, mert a MADISON csak a kiváltságosok jussa! Lépje velünk kapcsolatba még ma, látogass el bemutatótermünkbe, és váltsd meg a jegyed ebbe a luxuskivitelű álomba!

MADISON, egy álom luxuskivitelben

 

Mérete: 160 x 320 x 215 cm

X