Ágyazható sarokgarnitúra
Ágyazható sarokgarnitúraÁgyazható sarokgarnitúraÁgyazható sarokgarnitúra

Merlin sarokgarnitúra

289900 Ft

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Merlin sarokgarnitúra, Arthur királyt is elvarázsolná

Évszázadok óta megy arról a vita, hogy ki MERLIN. Kitalált figura, mitikus hős, vagy valós, történelmi személy? Egyik sem, hiszen Merlin sarokgarnitúra ez a bútormágus!

A kelta legendák és az Arthur-mondakör nagy varázslója…  Egy olyan lenyűgöző, magával ragadó, mágikus életérzés, amely pontosan illik a mi Merlin sarokgarnitúránkra.

Ez a mesebeli formavilággal, a klasszikus, örökzöld dizájnnal megáldott ülőgarnitúra minden modern otthonból képzeletbeli kastélyt varázsol. Ráadásul a Merlin sarokgarnitúra nemcsak a gyermekek, hanem a csodákban bízó felnőttek mentsvára is.

Ez az ágyazható sarokgarnitúra az egész családot rabul ejti majd. Éppen csak, mint Merlin, a nagy varázsló, aki az Excalibur próbájával bizonyította: Arthur jogosult a brit trónra, mert ő az egyetlen, aki képes kihúzni a sziklából az oda leszúrt nevezetes kardot.

Nem akartok majd Arthur kezébe kerülni, hiszen akit egyszer beszippant ez a földszín, puha, klasszikus dizájnú sarokülő, az azonnal a kerek asztal lovagjai között érzi majd magát.

Nem is vágyva másra, mintsem habos kakaót szürcsölgetni ezen a kanapén egy téli vasárnap délutánon. A Merlin sarokgarnitúra tökéletes terepe a családi mozizásnak, megnézhetitek együtt például az Arthur király című filmet, s átélhetitek a bűbájt és mágiát.

Merlin, akit Stephan Dillane alakít ebben a moziban, erősen hasonlít egy harcias törzs vezetőjére, méghozzá olyan kisugárzással, ami magához vonz és az erdőbe csalogat – csodálatos, földön túli kalandokra hív.

Na de a varázserőből csak a kiváltságosoknak jut ki! Szerezd meg Te a MERLIN-t, legyen Tiéd és családodé a varázslat! Éld át a csodás kalandokat, vértezd fel az otthonotokat a kerek asztal lovagjainak eleganciájával és némi mágiával! Mindehhez, ahogyan Merlin, a varázsló kalandjainak mindegyikében, a kiválasztottnak is gyorsan kell cselekednie. Nincs más dolgod, mint mihamarabb kapcsolatba lépni velünk.

Munkatársaink a nap bármely szakában várják hívásod, de még jobbak az esélyeid a Merlin sarokgarnitúra megszerzésére, ha személyesen jössz el érte bemutatótermünkbe. Nem csalás, nem ámítás, a Merlin sarokgarnitúra biztosan a helyszínen elvarázsol. Mi pedig nemcsak minden kérdésedre választ találunk majd, hanem kollégáink készséggel a segítségedre lesznek a Merlin sarokgarnitúra hazaszállításában is! Ne várj tovább, válaszd a varázslatot, s mindenkit elvarázsolsz otthonodban!

Az akció a készlet erejéig érvényes.

Méret: 220×280

X