ágyazható és ágyneműtartós
ágyazható és ágyneműtartóságyazható és ágyneműtartós

Merlose sarokkanapé

189990 Ft

Merlose ágyazható és ágyneműtartós sarokkanapé, amely valóban kimagaslóan tartós szövettel lett kárpitozva. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket. Ne maradjon le erről az akcióról.

Leírás

Merlose sarokkanapé, egy skót-amerikai kuriózum

Történelmi skót kisváros, a Los Angeles-i West Hollywood napsütése, vagy éppen egy lebilincselő arisztkratikus személyiség? A Merlose sarokkanapé egymaga testesít meg mindent, amiért rajongunk, egyetlen csavarral varázsolva különlegessé ezt az egyveleget!

Ez az ülőgarnitúra nemcsak nevében idéz annyi érzést:

gyerek korunk kedvenc sorozatai közül a Melrose Place Los-Angeles-i kalandjait, vagy éppen a legújabb korok sztárját, Benedict Cumberbatch-ot. Ő játssza a sorozatban az arisztokrata Patrick Melrose-t, aki nagy utat jár be a traumatikus, bántalmazásokkal teli gyermekkorától egészen a máig, önpusztító felnőttkoráig. De a MERLOSE nemcsak a filmes kalandokat, hanem egy igazi skót felföldi nemesi birtokok hangulatát is ontja magából, hiszen Merlose sarokkanapé az egyik legcsodálatosabb skót történelmi falu. Egyetlen csavar van: nem a Merlose-ok sora, hanem az egyedi Merlose sarokkanapé lehet most mindezek sajátos megtestesítője az otthonodban!

Egy kalandregény élménykavalkádját hordozza ugyanis magában ez a lenyűgöző eleganciát sugárzó ülőgarnitúra, méghozzá nemes egyediségével. Ez a mélybarna, kárpitozásában is szemet vonzó sarokülő ágyazható, ágyneműtartós, így nemcsak a kimért elegancia képviselője, hanem igazi családi fészek, sőt: a legjobb barátok gyűjtőhelyévé is válhat a Te otthonodban. A MERLOSE az a bútor, amely köré a Te sajátos érzés- és hangulatvilágos építheted. Ezen a kanapén emlékezetesek lesznek a mindennapok: az olvasással töltött esték, a tinédzserkorunkat idéző filmnézős délutánok, a hétvégi sorozatmaratonok. A MERLOSE mindezekben hűséges társad, lakásod számára pedig egy minőségi, stílusos, autentikus, biztos pont lesz.

Kötelezd el magad a különlegesség mellett, s teremtsd meg a skót békesség, valamint amerikai pörgés egyvelegének atmoszféráját! Szerezd meg magadnak most az egyedi MERLOSE-t, s ez a furfangos élménykavalkád biztosan megmozgatja majd mindennapjaidat. Viszont időben szólunk: nincs sok időd a hezitálásra! A Merlose sarokkanapé ebben a különleges akció keretében csak rövid ideig érhető el, érdemes mihamarabb lépni tehát! Vedd a telefont, húzd a cipőt: lépj velünk kapcsolatba, vagy látogass el bemutatótermünkbe bátran. Munkatársaink örömmel látnak, s minden igényedet kielégítően ellátnak válaszokkal, tanácsokkal, és abban is rendelkezésedre állnak, hogy mihamarabb otthonodban fogadhasd a gratulációkat ehhez a kuriózumnak számító bútordarabhoz!

Elérhetőségünk, címünk itt található

 

X