Milano barna u alakú ülőgarnitúra
Milano barna u alakú ülőgarnitúraMilano barna u alakú ülőgarnitúraMilano barna u alakú ülőgarnitúraMilano barna u alakú ülőgarnitúraMilano barna u alakú ülőgarnitúra

Milano barna u alakú ülőgarnitúra ágyazható

349900 Ft

Barna, erős szövetből készült u alakú ülőgarnitúra, fehér textilbőrrel kombinálva. Króm lábazata nagyon modern stílussal ruházza fel a bútort. Ülőrésze nagyon kényelmes szivacsos megoldással lett kialakítva, itt elfér majd családjával, és ki tudja magát pihenni. Rendelkezik ágyneműtartóval, valamint ágyazható résszel is. Ahogy a képen is látható magasított fejtámlákkal rendelkezik a bútor. Várjuk érdeklődését!

Leírás

Milano barna u alakú ülőgarnitúra

mérete: 170 cm x 325 cm x 215 cm

Tartós minőséggel bír ez a kiváló Milano barna u alakú ülőgarnitúra. Erős szövetből készült barna színben. Ha ránézünk erre a minőségi bútorra már van egyfajta prémium érzetünk, hiszen látszik a minőségi anyaghasználat. szivacsos ülőrésze és háttámlája rendkívül kényelmes. Króm lábai igazán modern külsőt adnak a bútornak, egyúttal nagyon stabilan tartják azt. Rendelkezik ágyazható funkcióval, valamint van ágyneműtartója is. Három ülőrésznél magasított fejtámla is van a garnitúrához, mely nagyon kényelmesen támasztja meg fejünket. Minden bútorunkból egy darab van, mert outlet áruház vagyunk.

Ha kérdése van hívjon minket telefonon.

További u-alakú ülőgarnitúrát itt találhat.

 

X