Akció!
ágyazható U-alakú ülőgarnitúraágyazható U-alakú ülőgarnitúra

Mindi U-alakú ágyazható ülőgarnitúra RSZ1709

315900 Ft 249900 Ft

Ágyazható, erős szürke szövet u alakú ülőgarnitúra. Az egész család kényelmesen tud pihenni egy ilyen minőségi bútoron. Kényelmes párnái benne vannak az árban.

Leírás

ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra zsákszövet huzattal.

mérete: 180 x 330 x 180 cm

Ha szereted a társasági életet akkor azért, ha szereted a kényelmet akkor azért éri meg megvásárolni ezt a szuper ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúrát zsákszövet huzattal.

A társasági élet kedvelőinek azért éri meg ezt elhelyezni a nappaliba.  Ezen sokan kényelmesen le tudnak ülni és akkor mikor beszélgetnie az U kialakításnak köszönhetően egymás szemébe tudnak nézni, így őszintén tudnak beszélgetni.

Nincs is jobb, mikor sok a vendég és egy ilyen kanapé ott van a lakásban, nagyon jól kihasználható.

A parti végén valakinek nincs kedve haza menni?! Te fel tudod ajánlani, hogy töltsék az éjszakát nálad, hiszen van 2 plusz fekvőhelyed.

Nem kell azért sem aggódni, hogy kényelmetlen lesz ezen aludni! Nagyon kényelmes rajta aludni és akár napi szinten is megéri ágyazni.

A kényelem kedvelőinek is megéri emellett a darab mellett voksolni, hiszen a gyártók ellátták a legtöbb kényelmi funkcióval is.

Nagyon klassz rajta helyet foglalni egy fárasztó nap után, jó érzés rajta Tv-t nézni de könyvet olvasni is remekül lehet rajta. A mérete: 180 x 330 x 180 cm masszív strapát bíró darab, ha egy ilyet vásárolsz egy életre vásárolsz. Az ágyneműnek sem kell külön kis szekrényt keress, hiszen el van látva ágyneműtartóval is, szépen összehajtogatod és elhelyezed ebben.  Internetes oldalunkon több száz darab közt tudsz szemezgetni és megtalálni azt amelyik a leginkább megfelel az elvárásaidnak.

Úgy ár mint a minőség szempontjából szuper választás bútoráruházunk.

Immár sok éve a piacon vagyunk, csak minőségi darabokat kínálunk eladásra, amelyek kiállják az idő próbáját. Az ár a készlet erejéig érvényes, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, mindenben készségesen segítünk. Megéri ellátogatni bútoráruházunkba, hiszen itt még több sarokülőt találsz. munkatársaink mind jártasak lakberendezésben is így akár ilyen jellegű kérdésekre is szívesen tudnak választ adni. Ne habozz, keress fel minket már a mai nap folyamán, szeretettel és minőségi bútorokkal várunk Téged!

 

Az ár a készlet erejéig érvényes, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, mindenben készségesen segítünk Önnek.

 

X