Akció!
Mistrale relax u-formájú ülőgarnitúra
Mistrale relax u-formájú ülőgarnitúraMistrale relax u-formájú ülőgarnitúraMistrale relax u-formájú ülőgarnitúra

Mistrale relax u-formájú ülőgarnitúra

459000 Ft 249000 Ft

Nagyon kényelmes u formájú ülőgarnitúra. Állítható relax fejtámlákkal, kényelmesen elfér itt az egész család. Sötét színe miatt a legtöbb nappaliban kifejezetten jól mutat. Szeretettel várják kollégáink hívását, érdeklődését! Outlet áruházunkban viszonylag gyorsan cserélődik a készlet, így ha megtetszett valamelyik bútor, érdemes azonnal érdeklődni a kollégáknál!

Leírás

A Mistral ülőgarnitúra valóban egy kifejezetten kényelmes garnitúra, hiszen az ülőfelülete süppedős és valóban kényelmes kárpitozású felület.
Látogasson el hozzánk és próbálja ki személyesen!

mérete: 220 x 340 x 165

Ha szereted a kényelmet, akkor ez az a kanapé, amely kell neked!

A Mistral ülőgarnitúra valóban egy kifejezetten kényelmes garnitúra, hiszen az ülőfelülete süppedős és valóban kényelmes kárpitozású felület. Sötét színe miatt nagyon jól mutat a világos árnyalattal rendelkező nappalikban is, de természetesen a sötétebb, diszkrétebb nappalik dísze is lehet. Köszönhetően annak, hogy U formával rendelkezik, nagyon sokan el tudnak férni rajta és nem kell attól tartani, hogy a családból valakinek nem jutna hely rajta. Ideális ez a nagy baráti beszélgetésekhez, de a legjobb helye ez a délutáni sziesztáknak is. Ha egy fárasztó nap végén haza ér az ember, nem vágyik semmi másra csak kényelemre és pihenésre. Nos, ez az a kanapé, amely mindkettőt megadja neked, mint már említettük igen kényelmes és a kialakítása miatt te olyan pozíciót tudsz rajta találni, amiben nagyon jól érzed majd magad.

Kell ennél több?

Nem kell több, de ennél kevesebb sem, ne elégedj meg a gyenge minőséggel, válaszd magadnak ezt a szuper kanapét akkor is, ha családos vagy, de akkor is ha szingli. Látogass el hozzánk és próbáld ki személyesen, hiszen csak így lehetsz maximálisan biztos abban, hogy ez az a kanapé, amit szeretnél lakásodba! Van miből választani, bútoráruházunkban kb. 220 db különböző ülőgarnitúra vásárolható meg és szállítható azonnal! Ha esetleg elbizonytalanodnál, és valami kérdésed akadna, nem kell várj, míg személyesen eljutsz hozzánk, felteheted már most ügyfélszolgálatunkra apellálva. Megtalálod telefonszámunk, amelyet tárcsázva kedves és szakértő kollégánk minden kérdésedre választ tud nyújtani.

Ez nem véletlen ő maga is szakmabeli kárpitos, asztalos diplomával rendelkezik és a lakberendezéshez is ért.

Mérete ennek a nagyszerű Mistral ülőgarnitúrának a következő: 220 x 340 x 165. Fontos megjegyezni, hogy rendszeresen hirdetünk akciókat és ezek az akciónk a készlet erejéig érvényes! Nálunk NEM kell várakozni a legyártásukig, hiszen már ott vannak áruházunkban! Ha megtetszett ez a darab, akkor gyere el áruházunkba már ma, ha pedig szeretnél még keresgélni, akkor javasoljuk, tekintsd meg a többi internetes oldalunkon megtalálható kanapét. Az tuti itt megtalálod a megfelelőt!

Akciónk a készlet erejéig érvényes!

Bútoráruházunkban kb. 220 db különböző ülőgarnitúra vásárolható meg és szállítható azonnal! Nálunk NEM kell várakozni a legyártásukig, de érdeklődjön a készletről!

 

További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

X