Akció!
Mobile sarokkanapé
Mobile sarokkanapéMobile sarokkanapéMobile sarokkanapé

Mobile sarokkanapé relax

239900 Ft 189900 Ft

Króm lábakkal, szürke szövettel kapható a sarokkanapé. Kényelmes ülőfelülete és relax, állítható fejtámláival igazán kellemes lesz a pihenés. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a bútort! Outlet áruházként pár darab érkezik minden típusból, üzletünkben kb 200 ülő bútor található! Több leírást talál a bútorról, ha lejjebb görget az oldalon! A kiszállításban igény esetén tudunk segíteni 5-10 napos határidővel átlagosan.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Mobile sarokkanapé mérete: 200 cm x 245 cm

A Mobile sarokkanapé igazán impozáns bútor. Szürke nagyon jó minőségű, és kellemes tapintású a szövet. Egyszerűen jó ráülni erre a bútorra. Az ülőrésze tartósságáról és a kényelemről a német habszivacsok gondoskodnak.

Króm lábakkal és ahogy a képen is látszik balos kivitelben kapható a sarokkanapé.

A relax támláknál itt muszáj elidőznünk egy kicsit. Szinte minden korosztály örömmel nyugtázza ha van relax állítható fejtámla és oldaltámla a bútorhoz, hiszen ez mégis egy kicsit extra, személyre szabható kényelem.

A Mobile sarokkanapé ezen plusz funkciókkal rendelkezik és most akciós áron kapható nálunk. Ha megtetszett, hívjon bennünket, elérhetőek vagyunk mindennap.

Sarokgarnitúra kínálatunkat itt találja.

X