Akció!
Mobile sarokkanapé
Mobile sarokkanapéMobile sarokkanapéMobile sarokkanapé

Mobile sarokkanapé relax

239900 Ft 189900 Ft

Króm lábakkal, szürke szövettel kapható a sarokkanapé. Kényelmes ülőfelülete és relax, állítható fejtámláival igazán kellemes lesz a pihenés. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a bútort! Outlet áruházként pár darab érkezik minden típusból, üzletünkben kb 200 ülő bútor található! Több leírást talál a bútorról, ha lejjebb görget az oldalon! A kiszállításban igény esetén tudunk segíteni 5-10 napos határidővel átlagosan.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Mobile sarokkanapé mérete: 200 cm x 245 cm

A Mobile sarokkanapé igazán impozáns bútor. Szürke nagyon jó minőségű, és kellemes tapintású a szövet. Egyszerűen jó ráülni erre a bútorra. Az ülőrésze tartósságáról és a kényelemről a német habszivacsok gondoskodnak.

Játékos és szeretni való darab, fiatal vásárlóink gyakorta elidőznek benne, mert számukra kellően színes.

Tapasztalatunk is ezt igazolja, éppen múltkor csevegtünk hosszasan egy fiatal párral, akiknek szerelem volt elsőre ez a darab. Többek között azért is mert nagy az átjáróház  náluk, sok a vendég, sok a gyerek barát, sok a jókedv és a kacagás. Miért pont ez az ülőgarnitúra?

Nézzük meg közelebbről. Szürke szövetből készült, egyszerűen minőség, illetve színét tekintve alkalmazkodó képes mindenhez, színesíthető, feldobható… Legyen csak egy vagy kettő kisebb párna. Játékosan egy színes csíkos pléd, környezetét tekintve akár egy világosabb, vidám falszín, fényes térben, tökéletes megvilágításban.

Vásárlóink nagyon egyedinek találják a fejtámla rész mozgathatóságát, amit kifejezetten úgy hajlíthatunk előre és hátra, hogy tökéletesen illeszthetjük magunkhoz ezzel is növelve a pihenés élményét. Úgy gondolják a fejtámlákkal való játékosság növeli megjelenésének érdekességét, főleg abban az esetben ha nem egyformán áll a relax fejtámlák összessége. Igazán kellemes az ülőfelülete, jó a támasztása a háttámlának, kellően kemény tartósan biztosítva a kényelmet.

Tetszik számomra, hogy ülőrésze középen van összehúzva, egy régi puffra emlékeztet. Bátor, vagány dolog a kivitelezőktől, hogy vállalták ezt, már csak azért is mert ettől megosztó, hiszen van aki kedveli a régi stílus beütését, de vannak néhányan akik tiltakoznak a nem modern formák ellen.

Lábainak köszönhetően, igazán könnyedén takaríthatunk alatta is, mind a szőnyeg, mind a padló tisztán maradhat…..magas annyira, hogy legyen felmosófej, legyen porszívó bármivel patyolat varázsolható. Mind emellett külön jól áll neki, hogy emelve van, légiesebb, és valahogy ad neki egy plusz arculatot, ha ennyi nem lenne még elég. Megjelenés igazán sármossá válik ettől, valamint a két széle, amit kár lenne ezek után említés nélkül hagyni.

Figyeljük meg milyen tökéletes fantázia van benne, hogy hosszabb mint ahol a hát és a fejtámlák helyezkednek el, na ez aztán a gyerekek láblógatós kedvenc része lehet.

Fantasztikus!

Króm lábakkal és ahogy a képen is látszik balos kivitelben kapható a sarokkanapé.

A relax támláknál itt muszáj elidőznünk egy kicsit. Szinte minden korosztály örömmel nyugtázza ha van relax állítható fejtámla és oldaltámla a bútorhoz, hiszen ez mégis egy kicsit extra, személyre szabható kényelem.

A Mobile sarokkanapé ezen plusz funkciókkal rendelkezik és most akciós áron kapható nálunk. Ha megtetszett, hívjon bennünket, elérhetőek vagyunk mindennap.

Sarokgarnitúra kínálatunkat itt találja.

X