Akció!
Mona ülőgarnitúra
Mona ülőgarnitúraMona ülőgarnitúraMona ülőgarnitúraMona ülőgarnitúraMona ülőgarnitúra

Mona ülőgarnitúra

239900 Ft 169900 Ft

Komplett ülőgarnitúra, melyben hármas kanapé, kettes kanapé és puff is van. Anyagát illetően minőségi, erős szövetből készült a bútor. A képen látható virág mintás párnák is nagyon jól passzolnak a bútorhoz. Egy ilyen szép és minőségi ülőgarnitúra nagyon megváltoztatja a nappali képét, biztos lehet abban, hogy tartós bútort kap a pénzéért. Outlet áruház vagyunk, így kínálatunk viszonylag gyorsan cserélődik! Jöjjön el üzletünkbe és ki is tudja próbálni a bútort!

Leírás

Mona ülőgarnitúra

A Mona ülőgarnitúra magában foglal egy hármas kanapét egy kettes kanapét is. Anyaga szerint tartós szövetből készült a bútor. Most remek áron tudja megvásárolni ez az ülőgarnitúrát.

Szürke minőségi szövet az anyaga, ezért kiváló azoknak akik a mindennapi használatra keresnek egy erős és strapabíró ülőgarnitúrát. Virágos párnái igazán egyedivé teszik ezt a szép ülőgarnitúrát. Ha megtetszett, érdeklődjön a kollégáknál a pontos készletről!

Mivel outlet bútoráruház vagyunk, a legtöbb esetben pár darab érkezik minden garnitúrából, így nem érdemes sokáig halogatni a vásárlást. Várjuk hívását!

Nyitva vagyunk hétfőtől-vasárnapig!

További ülőgarnitúrák ezen a linken találhatóak

mérete: 88 cm x 184 cm, 88 cm x 150 cm

 

X