Akció!
Monsa sarokgarnitúra
Monsa sarokgarnitúraMonsa sarokgarnitúraMonsa sarokgarnitúraMonsa sarokgarnitúraMonsa sarokgarnitúraMonsa sarokgarnitúraMonsa sarokgarnitúraMonsa sarokgarnitúra

Monsa sarokgarnitúra

315900 Ft 219900 Ft

Jobbos kialakítású, szürke szövetből készült sarokgarnitúra. Ágyazható résszel rendelkezik a bútor, ágyneműtartó is van benne. Várjuk hívását!

Leírás

Ágyazható és ágyneműtartós sarokgarnitúra akciós áron.

Nagyon kényelmes és minőségi anyagok felhasználásával készült kárpitos bútor. A szövete kifejezetten tartós szövésű és ez az első tapintással azonnal érezhető, hogy egy különleges anyag.

A háttámlái állíthatóak függőleges irányba, amely fokozza a kényelmet, hiszen így plusz fejtámlákkal rendelkezik a bútor.

mérete: 280 x 165 cm

Áruházunkban azonnal szállítható ülőgarnitúrákat talál (kb 250 db.). Érdemes az akciót kihasználni és a készlet erejéig megvásárolni a bútor.

  „Ha végre itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár…”

Bocsánat, hogy egy pillanatra elkalandoztam, de erről a sarokgarnitúráról mindig ez a dal és a nyár jut eszembe. Hogy miért? Hát, kedves érdeklődő, nézze meg jobban Ön is ezt a sarokgarnitúrát.

Az első ok, amiért mindig ezekre gondolok, azok a használt színek. Ez a sarokgarnitúra fehér és szürke, amik mindketten világos színek. Az emberek nyáron előszeretettel viselnek ilyen árnyalatú ruhákat, hiszen ezek kevésbé szívja be a napot, így kevésbé melegítenek. Ráadásul a sarkgarnitúra kialakításáról és a használt színekről mindig egy luxus repülőút jut eszembe, mert a filmekben ilyen szokott lenni az első osztály üléseinek a kialakítása is. Luxus repülőútra pedig minden bizonnyal nyáron fogok menni. Majd egyszer…

A második ok, a vízszintes bevarrások az ülőrészen és a háttámlán.

Hát nem úgy néz ki ettől ez az sarokgarnitúra, mint egy felfújható gumimatrac? Nem? Hát jó…

Akkor megpróbálom objektívebben bemutatni ezt a sarokgarnitúrát. Ez egy nagyon kényelmes bútordarab. Ezt bizonyítja az is, hogy a háttámlák függőleges irányba állíthatóak, így plusz fejpárnákhoz juthatunk. Nem kell párnákkal alástócolnunk a fejünket ahhoz, hogy kényelmesen filmezhessünk. A felhasznált anyagok, a szövet, a kárpitozás, mind tartós és szinte elnyűhetetlen. Így nagyon praktikus azok számára, akik hosszabb távon szeretnének együtt élni a kiválasztott sarokgarnitúrával. A szövet könnyen tisztítható és már az első tapintásnál érezhető, hogy ez bizony egy rendkívül különleges anyag. Ami még nagy pozitívum, és emellett a sarokgarnitúra mellett szól, az az, hogy ágyneműtartós és ággyá alakítható. Ez fontos szempont lehet azoknál, akik kis lakásban laknak és a nappalijuk egyben a háló is, vagy azoknak, akik gyakran tartanak nagy vendégséget, vagy a gyermekes családoknak, hiszen a kicsik szeretnek pizsama partikat tartani.

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

 

X