Akció!
Mori Santana
Mori SantanaMori SantanaMori Santana

Mori Sanatana sarokkanapé

169900 Ft 129900 Ft

Narancssárga és fekete összeállításban érhető el a sarokkanapé, ahogy a fotókon is látható. A szövet jó minőségű német szövet, mely nagyon jól alkalmazkodik a mindennapi használathoz. Ágyazható funkcióval is rendelkezik a bútor. Kényelmes ülőrésszel és párnákkal rendelkezik, mely kiváló habszivacsból készült! Most remek áron vásárolható meg, amíg a készlet tart! Görgessen lejjebb a további információkért!

Leírás

Mori Santana sarokkanapé,

Élénk színekkel kapható nálunk a Mori Santana sarokkanapé. A fekete és a narancssárga divatos összeállítás, melyet azok választanak akik valami újat szeretnének, egy olyan darabot ami garantáltan új színekkel ruházza fel a nappaliját.

Van a bútorban ágyneműtartó és ahogy látszik a képen is, ágyazható funkciót is rejt a Mori Savanna sarokkanapé. Kellemes tapintású, egyúttal nagyon jó minőségű szövetből készült a bútor.

Általában pár darab érkezik a legtöbb bútorból, így telefonon érdemes hívni kollégáinkat, akik tájékoztatják a pontos készletről! Foglalja le akár ma a kiválasztott bútorát!

Elérhetőek vagyunk telefonon és személyesen is a hét minden napján hétfőtől-vasárnapig!

mérete: 265 cm x 150 cm

További sarokkanapé és sarokgarnitúra kínálatunk

 

X