szövet sarokkanapé
szövet sarokkanapészövet sarokkanapészövet sarokkanapé

Moricz sarokkanapé

229900 Ft

Minőségi szövetből készült sarokkanapé. A szövet tapintásakor már érezni a minőséget, jobbos kivitelben kapható a bútor ahogy a fotókon is látható. Relax oldaltámlái segítségével maximális kényelemben érezhetjük magunkat. Hétvégén is várjuk érdeklődését! További leírást lejjebb olvashat a bútorról!

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Moricz sarokkanapé, mérete: 300 cm x 170 cm

A legtöbb vásárlónknak rendkívül fontos szempont, hogy a bútor amit a nappaliba, esetleg a kisszobába vesznek időtálló és a mindennapi használatot jól bíró darab legyen. Nos bátran állíthatjuk a Moricz sarokkanapé ezen a téren is kiállja a próbát. Már tapintáskor is érződik, hogy erős szövetből készült a bútor. Sokan választják ezt a típusú zsákszövetet olyan otthonokba is ahol gyermekek is vannak, esetleg egy kis házi kedvenc miatt van nagyobb igénybevételnek kitéve a nappali ülő bútora.

Ez a strapabíró bútor szürke szövettel kapható, a képen is látható jobbos kialakításban. Fontos kényelmi plusz funkció, hogy rendelkezik állítható oldaltámlával is. Ezt főleg akkor tudjuk kihasználni, ha fekvő helyzetet veszünk fel a bútoron, és olvasunk vagy egyszerűen csak azt szeretnénk, hogy a fejünk meg legyen emelve. Érdemes belegondolni milyen pihentető érzés úgy nézni a tv-t hogy fekvő helyzetben vagyunk ezen a kényelmes bútoron.

Sokan érdeklődnek az ülőfelület kényelmességéről. Nos itt nehéz megmondani a ‘tutit’, mert ami az egyik embernek kényelmes az a másiknak túl puha vagy éppen kemény. De annyit mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy minőségi német habszivacsok kerültek ezekbe a bútorokba. Ezek a szivacsok hozzájárulnak ahhoz, hogy hosszú, sokéves használat után is megtartsa a formáját az ülőrész vagy a háttámla.

A Moricz sarokkanapé rendelkezik ágyazható funkcióval, ez nagyban megkönnyíti azt, ha egyik barátunkat, vagy családtagot el kell szállásolni. Kezelése az ágyfunkciónak rendkívül egyszerű, és gyorsan előállítható.

Outlet bútorüzlet vagyunk, így készletünk gyorsan cserélődik, érdeklődhet telefonon, vagy személyesen is a készletet illetően. Kollégáink segítenek mindenben, elér bennünket hétfőtől-vasárnapig a hét minden napján! A házhoz szállításban tudunk segíteni. Nemcsak Budapestre, hanem az egész országba ki tudjuk szállítani a megvásárolt bútort!

Várjuk érdeklődését!

További sarokkanapé és sarokgarnitúra kínálatunkat itt találja

 

X