Multi U-alakú ülőgarnitúra rugós és szivacsos kialakítással
Multi U-alakú ülőgarnitúra rugós és szivacsos kialakítássalMulti U-alakú ülőgarnitúra rugós és szivacsos kialakítássalMulti U-alakú ülőgarnitúra rugós és szivacsos kialakítássalMulti U-alakú ülőgarnitúra rugós és szivacsos kialakítássalMulti U-alakú ülőgarnitúra rugós és szivacsos kialakítássalMulti U-alakú ülőgarnitúra rugós és szivacsos kialakítássalMulti U-alakú ülőgarnitúra rugós és szivacsos kialakítással

Multi U-alakú ülőgarnitúra rugós és szivacsos kialakítással

279500 Ft

Minőségi u alakú ülőgarnitúra, kellemes tapintású szövettel kapható. Itt kényelmesen elférhet családjával, ülve és feltett lábakkal is kiváló a pihenés.

Jellegzetes formavilág, visszafogott szín, magas színvonalú minőség. Anyaga kellemes tapintású szövet. Helyet, biztosit az egész családnak, nappalink kimagasló ékszere lesz. Nagyon jól kombinálható más bútorokkal esetleg egy csodálatos puha szőnyeggel. Ívei és vonalai tökéletesen idomulnak hozzánk. Garantáltan nem fog csalódni. Pár darab van készleten, várjuk kedves érdeklődőinket mihamarabb személyesen bútoráruházunkban.

Leírás

Multi U-alakú ülőgarnitúra prémium kategóriás szövettel és minőségi kidolgozással.

Nagyon kényelmes és igényesen letisztult formavilág és dizájn.

Az U formájú ülőgarnitúrán valóban elfér az egész család. Filmnézés, vagy egy kellemes borozgatás, kikacsolódáshoz tuti biztos kényelmet biztosít és valóban komfortosan érezheti magát.

Német minőségű PRIMABELLE® szövettel (100% prémium kategória)

Méretek:

  • Magasság: 77 cm
  • Mélység: 90 cm
  • Ülésmagasság: 42 cm
  • Ülésmélység: 59 cm
  • Jobb oldal 233cm
  • Szélesség: 320cm
  • Bal oldali rész:161 cm

Hogy miért is jó az U alak amivel ez a kanapé is rendelkezik?

Egyik legfontosabb előnye az, hogy még többen elférnek rajta. Bármilyen eseményt is szervezz  abban biztos lehetsz, hogy ezen kényelmesen elfér több ember is kényelmesen. A másik nagy előnye ennek a kialakításnak a kényelem, sokféleképpen lehet rajta helyet foglalni és ez a garancia arra, hogy mindenki megtalálja majd azt a pozíciót, amelyben a legkényelmesebben érezheti magát. Több képet is megtekinthetsz erről a kanapéról is, weboldalunk minden infót biztosít számodra annak érdekében, hogy megfelelő választást tudd meghozni. Amennyiben még sincs elegendő infó egy adott kanapéról bátran tárcsázd az ügyfélszolgálatunk, ahol szakértő kollégáink készséggel válaszolnak az adott kérdésre.

Ez a multi U-alakú ülőgarnitúra prémium kategóriás szövettel és minőségi kidolgozással kapható.

Egy ilyen kanapét megvéve egy olyan darabra teszel szert, ami évtizedeken át kiállja az idő próbáját és nem fog csúnyulni nem fog kopni sem.  Nagyon kényelmes és igényesen letisztult formavilág és dizájn, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a te nappalidba is. Színének köszönhetően, jól illik a világosabb színű nappalikba, de a sötétebb színvilághoz is remekül passzol. Az U formájú ülőgarnitúrán valóban elfér az egész család. Beszélgetés, vagy egy kellemes borozgatás, kikacsolódáshoz garantáltan biztos kényelmet biztosít, és ténylegesen komfortosan érezheti magát mindenki. Német minőségű primabelle szövettel (100% prémium kategória), azok akik ismerik a szöveteket tudják, hogy ez egy kifejezetten könnyen tisztítható szövet, így nem kell aggódni amiatt, hogy mi van ha a gyerek leönti valamivel. Ennek karbantartása, tisztítása nagyon egyszerű.

A méreteket is pontosan leírjuk, hogy tudd hova tudod elhelyezni: magasság: 77 cm, mélység: 90 cm, ülésmagasság: 42 cm, ülésmélység: 59 cm, jobb oldal 233cm, szélesség: 320cm, bal oldali rész:161 cm. Ha szeretnél még több kanapét megtekinteni, megteheted weboldalunkon, de a vásárláshoz mindenképp személyesen kell eljönni, ez jobb is így. Hiszen ki is tudod próbálni az adott kanapét és biztos lehetsz benne, hogy számodra is kényelmes.

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

további bútoraink, termékeink

X