Akció!
Multiflex kanapé
Multiflex kanapéMultiflex kanapéMultiflex kanapéMultiflex kanapéMultiflex kanapé

Multiflex kanapé ágyazható

189900 Ft 154900 Ft

Ágyazható, minőségi német kanapé. A bútor kellemes tapintású szövetből készült. Ágyazható funkcióval bír, mely könnyen kezelhető. A kényelemről az ágy funkciónál kényelmes matrac gondoskodik. Az ülőrész szivacsos megoldással készült, mely nagyon kényelmes. Mivel pár darabot kapunk az összes bútorból, készletünk gyorsan cserélődik. Görgessen lejjebb több infóért a bútorról!

Leírás

Multiflex kanapé

Kiváló szövetből készült kanapé, ami nem foglal túl nagy helyet és ágyazható is egyben ez a Multiflex kanapé. De járjuk kicsit körbe mit is tud ez a bútor!

Német bútorról van szó ami egyfajta minőséget foglal magában a praktikussággal ötvözve. Rendkívül kellemes a szövet tapintása, és kényelmes is a szivacsos ülőfelülete. Ahogy látjuk a fotón ágyazható is a bútor. Itt szintén csak a legjobbakat tudjuk mondani, gyakorlatilag teljes értékű fekhelyeket lehet varázsolni pár másodperc alatt.

Ha nem szeretne lemaradni erről a remek kanapéról hívjon minket a készlet miatt! Outlet áruház vagyunk így mindenből pár darab érkezik!

Várjuk hívását mindennap!

mérete: 185 cm x 100 cm

X