Minőségi szürke szövetből készült u alakú ülőgarnitúra
Minőségi szürke szövetből készült u alakú ülőgarnitúraMinőségi szürke szövetből készült u alakú ülőgarnitúraMinőségi szürke szövetből készült u alakú ülőgarnitúraMinőségi szürke szövetből készült u alakú ülőgarnitúra

Orion u alakú ülőgarnitúra ágyazható

349900 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal ellátott u alakú ülőgarnitúra. Jó minőségű, szürke szövetből készült a bútor, itt biztosan élvezettel fog pihenni az egész család. Szeretettel várjuk érdeklődését az üzletben mindennap! Kényelmes ülőrésszel és ideális vonalvezetésű háttámlával rendelkezik a bútor.

Leírás

Orion u alakú ülőgarnitúra, mérete: 160 cm x 320 cm x 220 cm

Rendkívül nagy választékkal várjuk kedves vásárlóinkat üzletünkben, a hét minden napján! Bútoraink rendkívül időtállóak, és kényelmesek is egyúttal. Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy egy olyan tágas nappaliban járt, ahol remek volt az összhang a bútorok között és harmónia uralkodott. Nos az Orion u alakú ülőgarnitúrában benne van a modern kialakítás kicsit ötvözve a megszokott kényelemmel. Német bútor révén biztos lehet benne, hogy a prémium anyaghasználat miatt rendkívül időtálló bútort vásárol.

Természetes ha valaki a nappaliba keres egy szép, és időtálló bútort szeretne átgondolt döntést hozni, hiszen általában a választásunk sok évre szól. Kedvező méretezése miatt könnyen elfér itt az egész család. Az orion u alakú ülőgarnitúra szövete nagyon kellemes tapintású szövetből készült, ez első tapintásra érződik. Képzelje el amint hazaérkezik a munkából leheveredik rá, felteszi a lábait, és együtt pihennek a családdal. Sokan vagyunk úgy a mai világban, hogy néha talán túl sok munkát vállalunk be, ezért rendkívül fontos, hogy a pihenést hatékonyan töltsük.

A háttámla és az ülőrész nagyon kényelmes szivacsból készült, amiket direkt ülőgarnitúrákhoz terveztek. Van további két olyan funkciója is a bútornak, amit mindenki pozitívumként értékel. A helytakarékosságot szem előtt tartva a tervezők ágyneműtartóval is ellátták az orion u alakú ülőgarnitúrát. Rendelkezik egy nagyon kényelmes , és praktikus ágyfunkcióval is a bútor, ezt bármikor elő tudjuk húzni pár mozdulat után. Biztos lehet abban, hogy a vendégei is dicsérni fogják  ezt az ágyfunkciót.

Mivel outlet áruház vagyunk így elsősorban a nagy választékra törekszünk, ezért a helyszínen közel 200 ülőgarnitúra közül van lehetőség válogatni. Természetesen munkatársaink azonnal segítenek, ha kérdése lenne akár telefonon, akár személyesen az üzletben. A kiszállításban tudunk segíteni, budapesti cím estén 1-3 nap vidéki cím esetén maximum 10 nap vállalt idő.

Az orion u alakú ülőgarnitúra egy nagyszerű vétel ár-érték arányban is, de csak pár darab van belőle, így a pontos készlet miatt telefonáljon kollégáinknak!

További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

Már csak 1 db. maradt készleten! Ne maradjon le az akcióról!

U-alakú ülőgarnitúra kínálatunkat még ezen a linken is megtekintheti, ahol sok-sok hasonló bútor található.

X