Akció!
Pale sarokkanapé
Pale sarokkanapéPale sarokkanapéPale sarokkanapéPale sarokkanapé

Pale sarokkanapé ágyazható

239900 Ft 209900 Ft

Különleges szövet sarokkanapé mely nagyon kellemes már első tapintásra is. Ágyazható résszel is rendelkezik a bútor. minőségi habszivacsból készült ülőfelületén nagyon kényelmes a pihenés. Relax állítható fejtámláival tovább fokozhatjuk az otthoni pihenést. Króm lábai exkluzív hatással bírnak, valamint jól tartják hosszú távon a bútort. Akciós árunk a készlet erejéig érvényes. Jobbos állást lát a fotókon, ezt lehet megvásárolni nálunk. Görgessen lejjebb több információért!

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Pale sarokkanapé

Ha egy különleges szövetből készült sarokkanapét álmodott meg a nappali sarkába, akkor kiemelten jó választás a Pale sarokkanapé. Nagyon kényelmes a bútor, a fejünket megtámasztja a relax fejtámla, mely állítható természetesen. Jobbos állásban vásárolható meg üzletünkben. Króm lábai igazán tartósak, és nagyon stabil tartást adnak a bútornak. Az ülőrész tartós, német habszivacsból lett kialakítva.

Az akciós ár a készlet erejéig érvényes. Mivel néhány darab van mindegyik bútorunkból, ezért jöjjön be üzletünkbe minél hamarabb ha megtetszett a bútor!

Kollégáink várják hívását a megadott elérhetőségen! Újítsa meg nappaliját már ezen a héten, válassza a Pale sarokkanapét!

mérete: 285 cm x 220 cm

További sarokgarnitúra kínálatunkat itt érheti el.

X