Akció!
Pale sarokülő
Pale sarokülő

Pale sarokülő

279500 Ft 189000 Ft

Minőségi szövetből készült sarokülő. Relax fejtámláival fokozhatjuk kényelmünket, jobbos kialakításban kapható! Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, akciónk a készlet erejéig érvényes! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Relax fejtámlás sarokülő kifejezetten kényelmes kialakítással, rugós felfüggesztéssel, kárpitozással.

Nagyon igényes plüss szövettel, ami nem összetévesztendő a gagyi plüssökkel, ez valóban minőségi szövet. Természetesen ezt azonnal érezni fogja, amint beleül, vagy tapintja a huzatot…

 

Az akció a készlet erejéig érvényes!

mérete:  270 x 220 cm

elérhetőségünk, címünk.

Relax fejtámlás sarokülő kifejezetten kényelmes kialakítással, rugós felfüggesztéssel, kárpitozással. Német sarokülőről beszélünk nagyon igényes plüss szövettel, ami nem összetévesztendő a gagyi plüssökkel, ez valóban minőségi szövet. Persze ezt azonnal érezni fogod, amint beleülsz, vagy tapintod a huzatot. Akkor mikor egy kanapé mellett döntünk fontos szempont kell, hogy legyen annak kényelmi funkciói.

Nos, ez a darab minden olyan funkcióval rendelkezik, ami szükséges ahhoz, hogy kényelmesen tiltsd el rajta az időt és valóban felfrissülve kelj fel róla. Színe és formavilága miatt inkább a  klasszikusabb nappalikba érdemes elhelyezni. Nincs is annál kellemesebb érzés mint egy ilyen kanapéra leülni egy fárasztó napot követően.

Remekül lehet rajta olvasni, de akár a játszás remek helyszíne is lehet.

Ez a minőségi plüss szövet könnyen tisztán tartható, különösebb odafigyelést nem igényel. Ott ahol nincs sok szabad hely ez a bútor a legjobb választás, hiszen a sarokban elhelyezve nem foglal sok helyet és mégis sokan le tudnak rá ülni, illetve te is kényelembe tudod magad helyezni rajta és elengedheted magad.

Weblapunkon több mint 250 kanapét tudsz közelebbről megismerni, igyekeztünk részletes leírást csatolni mindegyik mellé és több képet is csatoltunk a leírás mellé. Mindez azért, hogy könnyebben tud kiválasztani azt amelyik megfelel elvárásaidnak. Számtalan akciós darabot is találsz itt, amit csak nálunk találsz ilyen pompás áron.

Az akció a készlet erejéig érvényes. Honlapunkon megéri kiválasztani a legmegfelelőbbnek tűnő darabot vagy akár többet is, és ezt követően személyesen bútor áruházunkban próbára lehet tenni és haza lehet vinni. Bútoráruházunk azonnali készlettel rendelkezik, de jó ha tudod, hogy minden típusú ülőgarnitúrából csak egy-egy darab van raktárkészleten. Mérete a képen is látható kanapénknak a következő: 270 x 220 cm. Egy ilyen darabot több évtizedeken át tudsz használni, és nem fog csúnyulni nem fog kopni sem. Luxus sarokgarnitúra áruházunkban sok további terméket találhatsz gyere el személyesen, szeretettel és minőségi bútorokkal várunk immár több éve már!

 

X