Palermo ülőgarnitúra
Palermo ülőgarnitúraPalermo ülőgarnitúraPalermo ülőgarnitúraPalermo ülőgarnitúra

Palermo ülőgarnitúra barna-szürke

139900 Ft

Komplett ülőgarnitúra barna és szürke árnyalatban, ahogy a fotón is látható. A bútor kiemelten kényelmes, párnázott, szivacsos ülőrésszel rendelkezik. Most remek ár-érték aránnyal megvásárolható nálunk ez a minőségi ülőgarnitúra, amely igazán egyedivé teszi nappaliját. Személyesen ki is tudja próbálni, ha eljön hozzánk az üzletbe. Közel 200 ülőgarnitúra közül tud választani személyesen az üzletben. Érdeklődjön kollégáinknál ha kérdése lenne!

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Palermo ülőgarnitúra

mérete: 177 cm x 88 cm ; 105 cm x 84 cm

Barna és szürke kombinációban kapható nálunk ez a remek komplett Palermo ülőgarnitúra. Ránézésre is rendkívül barátságos színekkel rendelkezik a bútor. Kicsit olyan a hangulata mintha a természetben lennénk. Ha rápillantunk erre a garnitúrára, egyfajta nyugodtság jön ránk, ami ebben a rohanó világban kész felüdülés.

Minőségi szövet és kiváló habszivacs gondoskodik a kényelmünkről. Ár-érték arányban pedig egészen kiváló választás ez a bútor. Mivel pár darab érkezik minden garnitúránkból, így érdemes telefonon érdeklődni kollégáinknál a készletről, nehogy lemaradjon róla! Az ár tartalmazza természetesen a kanapét és a két fotelt is.

Várjuk hívását, a hét minden napján!

További ülőgarnitúra kínálatunkat itt találja meg.

X