szövet sarok ülőgarnitúra
szövet sarok ülőgarnitúraszövet sarok ülőgarnitúraszövet sarok ülőgarnitúraszövet sarok ülőgarnitúraszövet sarok ülőgarnitúra

Pandora sarok ülőgarnitúra

89900 Ft

Kellemes tapintású szövetből készült ez a minőségi sarok ülőgarnitúra. Jobbos kialakításban lehet megvásárolni üzletünkben. Barna szövettel kapható a bútor, amíg a készlet tart! Magasított fejtámlákkal is rendelkezik ez a rendkívül kényelmes sarok ülőgarnitúra. Elérhetőek vagyunk mindennap! Kiszállítás megoldható! További leírást lejjebb olvashat a bútorról!

mérete: 225 cm x 195 cm

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Pandora sarok ülőgarnitúra

Sarok ülőgarnitúrák minden mennyiségben kaphatóak üzletünkben. Amikor megfogalmazódik bennünk a gondolat, hogy új ülő bútort keresünk a nappaliba, például egy sarokgarnitúrát több szempontot veszünk figyelembe. A Pandora sarok ülőgarnitúra egy igazán kellemes összhatással bíró bútorunk.

Színvilága kellemes barnás színű, mely nagyon természetes hatással bír. A szövete minőségi német szövet, mely igazán kellemes már első tapintásra is. Anyagát tekintve bátran javasoljuk a mindennapi használatot ennél a bútornál, meglátja hosszú távon is sok öröme lesz benne!

Króm lábai valóban stabil tartással bírnak. Ez fontos szempont, hiszen az évek alatt különböző terhelésnek van kitéve egy ilyen sarok ülőgarnitúra. Az ülőrész és a háttámla is kényelmes szivacsból lett kialakítva. A háttámla rendkívül ideálisan támasztja meg a hátunkat, ez valljuk be igen fontos, hiszen senki sem szeret úgy felkelni egy tv-műsor vagy egy jó film után a bútorról, hogy megfájdult valamije. További kényelmi funkció, hogy ahogy a képeken is látszik két helyen magasított a fejtámla, így hátradőlve a Pandora sarok ülőgarnitúrán a fejünk is nagyon kényelmes tartásban részesül. Fontos még, hogy jobbos állásban kapható a bútor. Képzelje el egy esti közös programnál milyen kényelmesen lehet pihenni egy ilyen minőségi bútoron.

Mivel outlet áruház vagyunk, így általában pár darabot kapunk egyszerre minden bútorból. Üzletünkben minden bútorunk kipróbálható kb 200 db van készleten. Telefonon is tud érdeklődni a kollégáinknál, ha bármi kérdése lenne! Elérhetőek vagyunk a hét minden napján hétfőtől-vasárnapig! A kiszállításban tudunk segíteni, tapasztalt szállító munkatársaink rövid határidővel vállalják a bútorok szállítását. Budapesti cím esetén általában 2-4 nap szokott lenni az átlagos szállítási idő. Vidéki cím esetén általában 10 napon belül tudják vállalni a kiszállítást a kollégáink!

Érdemes látogatni weboldalunkat, ahol időről-időre igyekszünk feltenni az új bútorainkból. Akciókkal is kedveskedünk időszakosan, ezek mindig a készlet erejéig tartanak. Várjuk érdeklődését személyesen és telefonon is! Jöjjön el üzletünkbe már ezen a héten!

További ülőgarnitúra itt található

mérete: 225 cm x 195 cm

 

X