Paris L alakú sarok ülőgarnitúra

310900 Ft

Kék színű Paris L alakú sarok ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve

Kategória:

Leírás

Paris ülőgarnitúra

Párizs ülőgarnitúrát, a legkifinomultabb elegancia, egyszerűség, és a könnyedség kettőssége jellemezi. Mindezt egy magas szintű minőségi szövettel kombinálva. A szövet melyből készült tartós, időtálló és erősen strapabíró. Nincs benne erőltetett színpompa, törekszik a visszafogottságra, kellemes szívet melengető színhatással. Semleges, pasztellszín minden környezethez jól illeszkedő, legyen akár egy színesebb fal, vagy a szőnyeg mely a dohányzóasztal alatt rejtőzik. Az egyedülálló robusztus szekrénysor amelynek tökéletes társa lehet. Akik úgy érzik, szeretnék feldobni ezt a gyönyörű formával rendelkező ülőgarnitúrát, egy-egy kisebb párnával, vagy a színben hozzáillő pléd is kiegészítő eleme lehet, ha KELL!

Háttámlája magasított, ezért a pomázi bútor outlet munkatársai szokták ajánlani kisgyermekes családoknak, hiszen így biztonságban hancúrozhatnak rajta a kisebb gyermekek is.

A vastagabb lábai még erősítik tartósságát, emelik a biztonságérzetet számunkra és a rajta elhelyezkedők számára egyaránt.

Paris L alakú sarok ülőgarnitúra tökéletesen megfelelő keménységű. Megengedhetünk magunknak egy hosszabb pihentető programot is felületén. Különösen felemelő, ha ezt az élményt és pillanatot megoszthatjuk másokkal is. Komfortos egy hosszabb elvonuló beszélgetéshez, garantált, hogy az ember egyébként is nehezen hagyja el a helyszínt, vagy szakítja félbe a beszélgetés pillanatait. Meghitt órák átéléséhez igen könnyen ellazulhatunk benne egy jó zene hatására, vagy a kandallónak melegétől, ilyenkor egy „kicsit ledőlök „állapotra is szuper fekhelyet biztosíthatunk magunknak tetején.

Idősebb korosztályban is közkedvelt a Paris ülőgarnitúra, mivel a háttámlája tökéletes támaszkodást biztosít egy kellemes olvasáshoz. Szintén a kedvenc sorozat nézéséhez, al ülőrésze nem túl mély, sőt éppen megfelelő, könnyen fel lehet állni belőle. Valamint a leülésnél sem kell arra gondolnunk, hogy bonyolult lesz a kiszállás. Ez az ülőgarnitúra egy olyan típusú bútor mely önmagában a nappali közepén, vagy akár egy csendes sarok szegletének is kifinomult díszévé válhat ízléses formájával, elegáns színével, egyszerű díszitő elemeivel, könnyed stílusú kartámláival.

A pomázi bútor outlet készletében most a jobbos állású kék színű szövettel érhető el. Bútoraink repertoárja folyamatosan változik, érdemes gyakrabban nézelődni honlapunkon, vagy érdeklődni munkatársainknál.

X