Akció!
Peppenburg
PeppenburgPeppenburgPeppenburgPeppenburg

Peppenburg

315900 Ft 179000 Ft

Leírás

Peppenburg ülőgarnitúra, zsákszövet légáteresztő huzattal…

Képzeljük el, hogy a váróban ülünk, hosszú sorban kígyóznak az emberek, kényelmetlenebbnél kényelmetlenebb székek sorakoznak egymás után libasorban. Persze aki helyet kap az sem áll fel pár óráig… Kérdés, hogy egyáltalán feltudna-e állni, hiszen az egészségügy sajnos nem a kényelemről szól, és amondó vagyok ne is merüljünk el ebben a témában most.

Persze ettől még eljátszhatunk a gondolattal, milyen jó lenne, mennyivel jobban éreznénk magunkat amennyiben ilyen, a fent említett ülőgarnitúrákban kellene várakoznunk. Hátra dőlve kényelmesen a napi magazinunkat élvezve, vagy szimplán csak a semmittevés örömének átadva magunkat.

Ezen elkalandozva elmélkedtem a minap a bútor outletben, közben figyeltem a kedves vásárlóink tekintetét, próbáltam kitalálni kinek milyen napja volt, ki mennyire lehet fáradt, ki hogyan tudja átadni magát az érzésnek, amikor kipróbálja az ülőgarnitúrát.

Barna zsákszövetből készült, minőségi anyag, ami nagyon fontos a hosszútávú használhatósága miatt. U alakú, ami igazán ritka, hiszen ha jobban megnézzük, picit nehezebb lehet így behelyezni egy nappaliba, vagy egy irodának valamelyik sarkába. Amennyiben otthonunk a cél, és oda szeretnénk, különösen jól használható a forma. Ettől válik kicsit meghittebbé, közvetlenebbé, és kuckósabbá, akár egy tévénézős estéhez, vagy a könnyed baráti beszélgetésre.

Kifejezetten érdekes, hogy ha majdnem, hogy félkörbe ülünk, egyszerűbb ránéznünk barátainkra, és feléjük fordulva diskurálni az aktuális témában.

Gyermek vásárlóink is igazán kedvelik az ebben ücsörgést, valószínű éppen ezen okokból.

Habszivacs tömítése miatt tökéletes keménységű, lehet benne végtelen ücsörögni, de éppen ledőlni picit ha ehhez szottyan kedvünk. Nagyon szépen ívelve van az oldala, kicsit klasszikus így a megjelenése, színét tekintve is annak mondható, szerencsére, könnyedén illeszkedik bármilyen körülményhez. Szélessége nagyon szépen kezelhető, abból a szempontból, hogy idősebbek is egyszerűen eltudnak helyezkedni rajta, kényelmes, kellően magas, nem túl mély. Szolid megjelenése, visszafogottsága miatt inkább a klasszikusok közé sorolnám, de ha valakinek elég fantáziája van tökéletesen, színesíthető, feldobható, és igazán megszerethető darab.

mérete: 300 x 180 cm

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon. A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

X