sarok ülőgarnitúra
sarok ülőgarnitúrasarok ülőgarnitúrasarok ülőgarnitúra

Piazza L-alakú sarok ülőgarnitúra

214900 Ft

Divatos és nagyon fiatalos tulajdonságokkal felruházott ülőgarnitúra. Kettő szín elosztása praktikai szempontokból is tökéletesen van megoldva. Az ülőfelületének színe sötétebb, mint az alsó világos műbőr rész, mely könnyen tisztítható. Felsőrészének anyaga minőségi szövet. Párnái fokozzák, a kényelmet melyben részesülhetünk. Biztos lábakon áll. Készletünkben egy pár darab elérhető, várjuk személyesen bútoráruházunkban.

Leírás

Piazza L-alakú sarok ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

Amikor rátekintünk a Piazza L-alakú sarok ülőgarnitúra határozott fiatalos lendülettel találjuk szembe magunkat. A kettős színhatás miatt is egy modern stílusú bútor tárul elénk. Kifejezetten jól áll a kedves, világos megjelenéséhez ez a kettős színvilág. Egyrészről, mert a tisztaságot sugallja, másrészről mert így hangsúlyosabbá válik az alsó és felső része egyaránt. Lábai picit eltörpülnek, krómból készültek mely igazán időtálló és megfelelő stabilitás nyújt.  A Piazza L-alakú sarok ülőgarnitúra alkotói törekedtek arra, hogy ez az ülőgarnitúra helyet találjon, magának bárhova is kerül. Így a világos színek csak játékos lehetőséget tartogatnak számára. A falszín mellett és a több sötétebb vagy világosabb bútor mellett úgyszintén.

A PIAZZA ülőgarnitúrák közkedvelt tulajdonsága mégis az irány alakíthatóságában rejlik.

Ez azt jelenti, hogy tudjuk forgatni, ahogy szeretnénk kedvünk és otthonunk adottságai szerint. Nappalink önálló díszeként is könnyen elképzelhető. A fehér alsó rész kényesebb lehet a piszkolódásra, de anyagát tekintve könnyedén tisztán tartható. A felső ülőrész tartós és minőségi szövetből készült. Finomsága és puhasága mindemellett tökéletes. Az ülőrész keménysége kielégítően kemény, ami biztosítja azt számunkra, hogy hosszabb ücsörgés esetén is maximális kényelemben lehet részünk.

Talán ez az idősebb korosztálynak fontos, amikor egy jó könnyvel a kezükben elpillednek rajta. A Piazza L-alakú sarok ülőgarnitúra szélességére és mélységére sem lesz panasza az említett korosztálynak, hiszen lazán felállhatunk vagy leülhetünk rá, nem kell a belesüppedés kezelhetetlenségétől tartanunk. Érthető mivel a mai bútorokra sokszor jellemző a támaszkodás nélküli puhaság és az extra lágyság. Persze ez nem azoknak kedvez, akik szeretik a biztos támaszkodást.

A Piazza L-alakú sarok ülőgarnitúra párnái is segítséget adhatnak ahhoz, hogy még komfortosabbá váljon a hátunk támaszkodása. Mindehhez társul a magasított kartámla része is.

Bátran fantáziálhatunk arról miképp dobjuk fel a szürke hétköznapokban PIAZZA ülőgarnitúránkat. Semmi nem szab ennek határt, a ciklámen színű párnáktól kezdve a csíkos bohókás pléden át egy jópofa formájú dohányzóasztalkáig. Díszítése visszafogott és mégis lényegre törő. Tekintsék meg a pomázi bútor outletben.

Méret: 260 x 180

X