Akció!
Ping L-alakú ülőgarnitúra
Ping L-alakú ülőgarnitúraPing L-alakú ülőgarnitúraPing L-alakú ülőgarnitúra

Ping L-alakú ülőgarnitúra

315900 Ft 199900 Ft

Prémium kategóriás ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós kivitelben. Szürke szövettel, jobbos állásban kapható ez a szép, és kiváló minőségű bútor!

Rugós kárpitozású bútor minőségi kialakítással, kárpitozással.

Leírás

Amennyiben valami különöset szeretnél ez a L-alakú ülőgarnitúra Neked való választás.

Prémium kategóriás L-alakú ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós kivitelben. Ha egy ilyen kanapét vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy időtálló darabot szerzel magadnak. Legyen nagy a család vagy kicsi lehetsz, egyedülálló nem számít az biztos, hogy ez az ülőgarnitúra jól fog mutatni a te nappalidban is. számtalan helyen kínálnak kanapékat, de csak nálunk találsz német darabokat ilyen alacsony áron. Rugós kárpitozású bútor ez minőségi kialakítással, kárpitozással.  Hogy miért jó a rugós kárpitozás? Nos, a legfőbb előnye az, hogy nem deformálódik az évek múlásával sem, tökéletesen megőrzi kényelmes mivoltát. Természetesen azért is jó a rugós kárpitozás mert igen kényelmes, olyan érzés egy ilyen kanapén helyet foglalni mintha pihe puha párnára ülnénk és mégis hosszú távon is nagyon kényelmes.

Az ágyalhatóság még egy plusz e kanapénak, ami miatt megéri őt hazavinni. Sosem lehet tudni mikor jön jól e tulajdonság, te nyugodt lehetsz, hogy van egy olyan kanapéd, amely 2 fekvőhelyet biztosít vendégeidnek. Nem akármilyen fekvőhelyet pihentető lesz az ezen alvók éjszakája, hiszen olyan anyagból lett kialakítva, amelyek ezt szolgálják. Lehet akár minden nap ezen aludni. Ágyneműtartóval is el van látva, szóval nem k kell helyet keresgélj annak sem, mindent tud, amit egy XXI-ik századi kanapénak tudni kell és amit el is lehet várni egy kanapétól.

Méretei is igen figyelemreméltóak: 240 x 150 cm. Amennyiben még több kanapét szeretnél megtekinteni weboldalunkon, a legjobb helyen vagy, hiszen itt több száz darab közt szemezgethetsz, és ha rátaláltál az igazira gyere el hozzánk személyesen. Igazán csak személyesen lehet eldönteni, megfelel e vagy sem a kanapé. Ha a minőséget keresed, akkor a legjobb helyen teszed azt, kollegáink is szívesen válaszolnak a kérdéseidre, lakberendezésben jártas asztalos emberek ők. Ne várj holnapig, ha megtetszet egy kanapé, látogass el már a mai nap áruházunkba és add le a rendelésed!

mérete: 240 x  150 cm

Akciós áron sok-sok ülőgarnitúrákat talál még itt.

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X