pisa u-alakú ülőgarnitúra
pisa u-alakú ülőgarnitúrapisa u-alakú ülőgarnitúrapisa u-alakú ülőgarnitúra

Pisa u-alakú ülőgarnitúra

249900 Ft

Leírás

Pisa u-alakú ülőgarnitúra, az ezerarcú Itália a nappalidban

Toszkána kényelme és az olasz elegancia hazája: egyszóval Pisa u-alakú ülőgarnitúra! A Pisa az az ülőgarnitúra, amely Itália legnemesebb vidékeire kalauzol. Most elmerülhetsz a szőlő-ültetvények, az olasz bor és sajtok nemes, békés harmóniájában. De ez a garnitúra egy tökéletes kombinációval kisvárosként idézi a római kor monumentális eleganciáját és a homokos tengerpartok mediterrán levegőjének illatát is.

A Pisa nem ferde, de lakásod központi tornya lehet! Ez az u-formájú, hatalmas ülőgarnitúra, mintha csak a római kor pompázatos csatahajóinak mintájára készült volna. A Pisa u-alakú ülőgarnitúra lágy textúrájával, egy ókori obeliszk nemes kövezetéhez hasonlatos színével és hívogató puhaságával a hedonizmus melegágya lehet otthonodban.

Amennyiben odavagy az olasz divatért, a Pisa u-alakú ülőgarnitúra a Te szemedet is meg kellett, hogy ragadja! A formavilág, a kidolgozás, a Pisa minden apró kis részlete a minőség és az elegancia hírnökévé teszi ezt a bútordarabot. Alakítsd otthonod egy itáliai luxusüdülővé, s heverd ki a mindennapok fáradalmait egy csodás kanapén!

A Ferde Torony, azaz olaszul Torre Pendente valójában a pisai Dóm óratornya, amely ma már aligha méri az időt, viszont még mindig elvarázsolja a szemet. A Te Pisa u-alakú ülőgarnitúrád éppen ilyen hatással lesz: minden szobába lépő szemét azonnal magára vonja, aki pedig leül rá, garantáltan elveszíti az időérzékét! Vendégsereg, családi összejövetel, vagy egy meghitt este a kedveseddel? A Pisa mindenről gondoskodik.

Amennyiben elbűvölt az olasz életérzés és a toszkán elegancia,

foglald le azonnal a Pisa-t, mert ilyen bútor nem adódik minden sarkon.

Rendeld meg tőlünk most, s mi gondoskodunk arról, hogy napokon belül az otthonodban legyen ez a bútorcsoda. Hiszen a hazaszállításban is készek vagyunk a segítségedre lenni. Ha viszont még bizonytalankodsz, akkor se habozz hozzánk fordulni: munkatársaink bármely kérdésedre örömmel válaszolnak akár telefonon, akár írásban, akár személyesen teszed fel. Mert bizony van lehetőséged a saját szemeddel is elmerülni a Pisa toszkán csodájában: látogass el bemutatótermünkbe. Nálunk az ezerarcú Itália tájain túl még több száz különleges, luxusminőségű bútorral, ezernyi hangulattal találkozhatsz!

Méret:

Ár: 249.900

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X