Pollo u alakú ülőgarnitúra
Pollo u alakú ülőgarnitúraPollo u alakú ülőgarnitúraPollo u alakú ülőgarnitúraPollo u alakú ülőgarnitúraPollo u alakú ülőgarnitúra

Pollo u alakú ülőgarnitúra szürke

199900 Ft

Fehér és szürke kombinációban kapható u alakú ülőgarnitúra. Rendkívül kényelmes az ülőfelülete, a párnákat tetszés szerint áthelyezheti, ahogy Önnek a legkényelmesebb. Itt kényelmesen elfér majd az egész család. A mindennapos használatra az erős és tartós anyag miatt igazán alkalmas.A bútor leírását legörgetve olvashatja el. Szeretettel üdvözöljük oldalunkon.

Leírás

Pollo u alakú ülőgarnitúra

mérete: 225 cm x 342 cm x 166 cm

Erős szövetből készült a Pollo u alakú ülőgarnitúra, mely fehér textilbőrrel van kombinálva. Remek választás bármely stílusú nappaliba. Ha egy tartós bútort szeretne, amit sok éven át tud használni családjával akkor remek választás ez a bútor.

Biztos lehet benne itt mindenkinek jut majd hely, az esti programoknak, pihenéseknek remek helyszíne a nappali és egy ilyen remek u alakú ülőgarnitúra. Ha megtetszett Önnek a bútor, hívjon minket telefonon. Általában pár darab van minden garnitúrából, így érdemes telefonon érdeklődni munkatársainknál.

Elérhetőek vagyunk hétköznap, és hétvégén is kapcsolati oldalunkat itt találja!

További ülőgarnitúra kínálatunk itt található.

X