Akció!
Pool sarokgarnitúra
Pool sarokgarnitúraPool sarokgarnitúraPool sarokgarnitúra

Pool bőr sarokgarnitúra fehér

375900 Ft 259990 Ft

Fehér színű minőségi bőr sarokgarnitúra. Jobbos kialakítással kapható üzletünkben most akciós áron, amíg a készlet tart. Relax fejtámláival tovább tudja fokozni a kényelmet. Króm lábazata rendkívül stabilan tartja a bútort, és nagyon elegáns is. Ha eljön üzletünkbe, két szinten közel 200 sarokgarnitúra közül tud válogatni. További leírást lejjebb talál oldalunkon!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Pool bőr sarokgarnitúra

mérete: 270 cm x 175 cm

Minőségi bőrből készült a Pool bőr sarokgarnitúra. Fehér színe és letisztult, modern külseje miatt sokan választják ezt a típust. Ha érkezik ebből a fajtából pár darab igen hamar gazdára talál ez a minőségi sarokgarnitúra. Ülőrésze nagyon kényelmes, szivacsos megoldással készült, amely hozzájárul a tartós használathoz. Relax fejtámláival tovább tudjuk fokozni kényelmünket.

Képzelje el nappaliját, hogy egy ilyen szép garnitúra van a nappali sarkában, színe miatt gyakorlatilag minden otthonba könnyen illeszkedik.

Hívjon minket ha megtetszett a bútor! Az akciós ár a készlet erejéig érvényes!

További sarokgarnitúra kínálatunk a linkre kattintva érhető el.

Ha bármi kérdése felmerül a bútorainkkal kapcsolatban keressen minket bátran. Kapcsolat menüpontunkon megtalálja elérhetőségeinket.

 

X