Prato u alakú ülőgarnitúra
Prato u alakú ülőgarnitúraPrato u alakú ülőgarnitúraPrato u alakú ülőgarnitúraPrato u alakú ülőgarnitúraPrato u alakú ülőgarnitúraPrato u alakú ülőgarnitúra

Prato u alakú ülőgarnitúra barna

299900 Ft

Barna színű prémium szövetből készült u alakú ülőgarnitúra. Kiváló választás családosoknak, ahol mindenki elfér. Kellemes színe igazi otthonná varázsolja nappaliját. Minőségi anyaga kiválóan alkalmas a mindennapos használatra. Outlet áruházunkban 180-200 db prémium ülőgarnitúra közül tud választani. Ha megtetszett a bútor, várjuk személyesen üzletünkben! Ne maradjon le a készletről!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Prato u alakú ülőgarnitúra

mérete: 230 cm x 320 cm x 180 cm

Barna minőségi szövetgarnitúra, prémium kidolgozással kapható üzletünkben, amíg a készlet tart. Sok család választja ezt a formát otthonába, mert így mindenki elfér  az ülőgarnitúrán. Gondolja végig milyen remek érzés, mikor esténként a család közösen a vacsora után leül beszélgetni, játszani vagy csak olvasgatni egy ilyen remek bútoron.

Habszivacsból készült ülőfelülete rendkívül kényelmes, ez igaz a háttámlákra is természetesen. Egy élmény hátradőlni ebben a tapintásra nagyon kellemes szövet ülőgarnitúrán. Hívjon minket ha megtetszett a bútor!

Elérhetőek vagyunk a hét minden napján, hétvégén is. Kapcsolat menüpontunk alatt megtalálja elérhetőségeinket!

További u-alakú ülőgarnitúra kínálatunkat ezen a linken találja meg.

X