Akció!
Prato sarokgarnitúra
Prato sarokgarnitúraPrato sarokgarnitúraPrato sarokgarnitúraPrato sarokgarnitúraPrato sarokgarnitúraPrato sarokgarnitúra

Prato 19 sarokgarnitúra

359000 Ft 189000 Ft

Prémium sarokgarnitúra, most akciós áron elérhető a készlet erejéig! Ágyazható része nagyon hamar előállítható, és rendkívül kényelmes is! Rendelkezik ágyneműtartóval is a bútor. Várjuk érdeklődését a hét minden napján! További leírást lejjebb olvashat a bútorról!

Leírás

Prato sarokgarnitúra luxus kivitelben.

Ez az sarokgarnitúra valóban egy luxus dizájn bútor, hiszen a formavilága annyira látványosan egyedi. Egészen biztosan leesik az ember álla egy szép lakásban kiállítva. …Igen kiállítva, hiszen olyan mint a bútorok luxus királynője. Az ágyneműtartó kivitelezése is egyedi és annyira strapabíró, hogy tartós alvásra is alkalmazható. általában azt valljuk, hogy az ember ágyon aludjon, de ebben a bútorban nem fog csalódni. Vásároljon sarokgarnitúrát az ulogarnitúra.net bútoráruházban.

itt található sarokgarnitúra outlet áruházunk.

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X