ágyazható ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra
ágyazható ágyneműtartós sarok ülőgarnitúraágyazható ágyneműtartós sarok ülőgarnitúraágyazható ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra

Puzzle sarok ülőgarnitúra

269990 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra rugós kárpitozással.

Leírás

Puzzle sarok ülőgarnitúra, amikor minden a helyére kerül

Ritkán kap egy esélyt az ember, hogy felismerve a képességeit helyre tegye az életét. A Puzzle sarok ülőgarnitúra az a kanapé, amely a Te otthonod utolsó, még hiányzó kirakós darabja!

Nézz csak rá ezekre a letisztult, tiszta formákra, ki ne akarnak ilyen rendezett, meghitt, barátságos környezetben új életet kezdeni?
Éppen úgy, mint az argentin-francia filmdráma, a Kirakós főhősnője. Aki egy belekeseredett, sivár életet fordít ki a sarkából a kirakóssal. Mindig az utolsó puzzle az, amitől összeáll a kép, ahogyan a filmben: ez megmutatja, hogy sosem késő.

Fordíthatsz évtizedeket is a sorsodon, elég csak időben lépni, s megtalálni a hiányzó láncszemet. Most a Puzzle sarok ülőgarnitúra segít kirakni azt az otthont, amelyre mindig is vágytál! Ismerd fel a lehetőségeket, azt, hogy hogyan élheted az életvitelt, amelyet megérdemelsz. A PUZzLE ennek szimbólumává válik majd otthonodban!
Ez az ágyazható, ágyneműtartós, sőt egy kényelemfokozó relax fejtámlával ellátott garnitúra ugyanis olyan békésen simul majd otthonodba, hogy nem is vágysz majd máshová.

Ez a csodálatos homokszínű szövettel, mesteri kidolgozással létrehozott sarokkanapé olyan családközpont lesz, amelyet minden generáció, minden ismerős, barát és rokon becsül majd. És a Puzzle sarok ülőgarnitúra így már nemcsak számodra lesz az otthon jelképe, hanem hozzád kötődve a szeretteid is hazavágynak majd. Hozzád.

Egy kifinomult, elegáns, mégis a kényelem sokoldalú oltáraként veletek élő bútordarabbal gazdagodhatsz. És mi más ez, ha nem a nagybetűs Lehetőség!

Élj ezzel a sansszal, válaszd a Te kirakósod központi darabjának a PUZzLE-t, jelentkezz be érte nálunk még ma!

Egy ilyen garnitúra csak keveseknek adatik meg, a tökéletes lakáskiegészítőért, a nappali központjáért sorban állnak a megfelelő stílusérzékkel, erőteljes személyiséggel rendelkező vásárlók.

Légy Te az első, s fejezd be elsőként a kirakósodat!

Várjuk hívásod, s máris Tied lehet a Puzzle sarok ülőgarnitúra, amelyet persze bátran megszemlélhetsz bemutatótermünkben is. Nálunk meggyőződhetsz arról, hogy micsoda különleges bútorra leltél, egy olyan darabra, amellyel tényleg minden a helyére kerül.

További sarokgarnitúráinkat itt találja

Méret: 270×180

X