u-form ülőgarnitúra
u-form ülőgarnitúrau-form ülőgarnitúrau-form ülőgarnitúra

Rave u form ülőgarnitúra

299900 Ft

U-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve. A párnák a bútor tartozékai. A szövete nagyon erős és kellemes tapintású. A kárpitos bútor németországi import bútor. A garanciális ügyeket Magyarországon mi magunk intézzük, így önnek nem kell a bútort külföldre szállítani probléma esetén…!

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Rave u form ülőgarnitúra

Ez az a bútor, amelyik igazán megérdemli, hogy elég teret biztosítsunk számára. A Rave u form ülőgarnitúra szinte önmagáért beszél, legyen szó a nagyságáról vagy a formájáról egyaránt. Anyagát megnézve minőségi erős szövetből készült, melynek tartósága és ereje többszörösen bizonyított. Tapintása attól, hogy strapabíró és erős még nem válik durvává, ellenkezőleg érintése puha és finom. Színe egy picit passzív, de sebaj hiszen éppen ezért alkalmazkodik oly könnyen más bútorokhoz, berendezési elemekhez, egyéb színvilághoz. Még ennek ellenére is aki szeretné egy-egy kirívó színű pléd vagy párnahuzat tökéletesen feldobja egyszínűségét. Mégis ha jobban szemügyre vesszük, nem mondanám egyszerűnek a RAVE U alakú ülőgarnitúránkat. Már az U alakjának köszönhetően sem egy hétköznapi megjelenés. Ez a tulajdonsága mégis tökéletes arra, hogy összehozza a barátokat és családot. Terjedelme sok embert elbír. Szélessége és mélysége úgy lett kialakítva, hogy teljes mértékben kényelmes és komfortos legyen mindenki számára. Mit is jelent ez pontosan?

A RAVE U alakjának köszönhetően játékosan a kivitelező aszimmetriával oldotta meg azt, hogy mindenki találjon, olyan helyet ahova könnyen leülhet, kényelmesen felállhat. Nézzük meg a bal oldali, vagy a középső rész ülőrésze mennyivel keskenyebb éppen ezért. Persze ez inkább az idősebb korosztálynak fontos szempont. A fiatalabbak számára még kiemelkedően jó lehetőség, a jobboldali elnyújtott rész, mely a lehető legjobb megoldás egy kielégítő sziesztára. Ülőfelület tartását a habszivacs tömítés eredményezi, ami egy hosszabb pihenésre és beszélgetésre is kiváló. Díszítése meglehetősen visszafogott. Ülőrészen lévő varrás még fokozza az ülőfelület komfortját, illetve gondoskodik arról, hogy tartósabb és időtállóbb lehessen. Mind emellett jól mutat rajta ez a kis díszítés. Lábait tekintve nagyon apró krómból készültek, éppen, hogy csak kivillan a kanapé a Rave u form ülőgarnitúra alól. Hiába a kevesebb néha több mint tudjuk. Ettől még egyedülálló tartósságot kölcsönöz számára. Fontos, mert egy mutatós, minőségi, magas színvonalú bútorról beszélünk.

Önállóan, a nappali közepén ékszerré varázsolja majd otthonunkat.

Méret: 200 x 322 x 160

További információk

ágyazható

ágyazható

Méret

Méret: 200 x 322 x 160

X