Akció!
Retro kanapé
Retro kanapéRetro kanapéRetro kanapé

Retro kanapé szürke

259900 Ft 159900 Ft

Egyedi, prémium kanapé különleges kialakítással. Minőségi szövetből a kanapé. A háttámla steppelt-varrott, mely fokozza a prémium hatást. A bútor könnyen tisztítható, króm lábai nagyon stabil tartást adnak az egész bútornak. Elegáns külseje miatt sokan kedvelik ezt a stílust. Outlet áruházunkban pár darab van egyszerre készleten minden kanapé típusból, így ha megtetszett, jöjjön el üzletünkbe! Görgessen lejjebb a hosszabb leírásért!

Összehasonlít

Leírás

Retro kanapé,

Egy exkluzív kanapé a lakásba mindig meghatározza az egész szoba jellegét. Ha egy kifinomult, elegáns darabot képzelt el nappalijába, a Retro kanapé feltétlen megfelel ezen kritériumoknak.

Már külsőre is nagyon elegáns hatást kelt a kanapé. A szövet nagyon egyedi, kellemes tapintású. A háttámla, ahogy a fotón is látszik steppelt-varrott kialakítású, ez tovább fokozza az amúgy is látható prémium érzetet. Üzletünkben nagy választékkal kapható sokféle kanapé, így érdemes megtekinteni és ki is lehet próbálni a bútorokat. A kiszállításban igény esetén, tudunk segíteni.

Hívjon minket bátran, ha szeretne több információt, vagy érdeklődjön a megadott telefonszámon a pontos készletet illetően!

Várjuk hívását hétköznap és hétvégén is!

 

 

X