Akció!
ágyazható, szürke
ágyazható, szürkeágyazható, szürkeágyazható, szürke

Richard U-alakú kanapé

329900 Ft 279900 Ft

Szürke minőségi szövetből készült ez a kényelmes bútor. Relax több fokozatban fixálható fejtámlái nagyon kényelmesek. Rendelkezik a bútor ágyazható résszel is! Erős króm lábakkal rendelkezik a bútor. Kollégáink várják érdeklődését! Elér bennünket hétköznap és hétvégén is!

Leírás

Luxus kivitelű U-alakú kanapé.

Nyugodtan kijelenthető, hogy ez a garnitúra igazi luxus bútor elérhető áron. Outlet áruházunkban közel 180 db ülő bútort talál! Bútoraink többsége német import darab, de olykor megtalálható nálunk magyar gyártók bútorai is, amik szintén minőséget képviselnek. Ha ellátogat üzletünkbe, kollégáink segítenek mindenben!

Pár fontos információ a Richard u alakú ülőgarnitúráról, relax fejtámláit tetszés szerint állíthatja be, úgy ahogy Önnek a legkényelmesebb! Biztosan volt már olyan, hogy nagyon elfáradt egy fárasztó munkanap után, és jólesett otthon lepihenni a kedvenc ülőgarnitúráján. Itt igazán adott ez a lehetőség, kényelmes szivacsos ülőrésszel rendelkezik a bútor. A színe is nagyon jó választás, ez a szürke árnyalat rendkívül népszerű vásárlóink körében. Ágyazható része nagyon praktikus, hiszen használhatjuk akár mindennapos alvásra is, vagy alkalmanként csak, ha vendégek érkeznek hozzánk!

Gondoljon csak bele, hogy milyen jól mutatna a nappalijában ez az U-alakú kanapé… Ha partit szervez biztosan leesik az álluk a meghívottaknak. Meglátja és megszereti, hiszen nagyon kedvező vételáron tudja ezt a bútort megvásárolni. Fontos tudnia, hogy mi egy ülőgarnitúra outlet bútoráruházat üzemeltetünk és ebből már csak egy darab maradt készletünkön. Érdemes mihamarabb ellátogatni hozzánk! Szívélyesen várjuk a kedves érdeklődőket vásárlókat! A kiszállításban tudunk segíteni, nemcsak Budapesten, hanem az egész ország területén vállaljuk a bútorok kiszállítását!

Outlet áruház vagyunk, így mindegyik bútorunkból csak pár darabot kapunk, így érdemes gyorsan döntést hozni ha megtetszett akár ez a bútor, akár egy másik ülőgarnitúránk az oldalon. Javasoljuk, hogy személyesen próbálja ki a bútort, hiszen a kényelem egy egyedi dolog, amit mindenkinek magának kell megtapasztalnia. Ha bármi kérdése lenne, hívjon bennünket és segítünk!

mérete: 220 cm x 347 cm (szélessége) x 170 cm (jobb oldal)

Ez az ülőgarnitúra balos kivitelű.

további U-alakú bútorainkat itt találja

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X