ágyazható sarokgarnitúra
ágyazható sarokgarnitúraágyazható sarokgarnitúraágyazható sarokgarnitúraágyazható sarokgarnitúra

Rondo sarokgarnitúra

219990 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós sarokgarnitúra. Nagyon kényelmes szövettel és természetesen nálunk az összes párna tartozékával. Mérete: 200 x 290 cm

Leírás

Rondo sarokgarnitúra, a zene szerelmeseinek.

Lágy ritmus, izgató pezsgés, és tömény elegancia. A Rondo sarokgarnitúra nem is lehetne más, mint a klasszikus zene luxuskivitelezésű megtestesülése! A rondó ugyanis a francia rondeau szóból ered, aminek a jelentése kör, s a klasszikus zene kedvelőinek a tökéletesség vissza-visszatérő kisugárzása lehet.

Ez a kanapécsoda pedig éppen ilyen… A klasszikus bútorgyártás remeke, egy olyan egység, amely a luxus, a stílus, a minőség magasiskolájából hullámzik. És most a Te otthonodban írja, zárja be a kört! Veled ez a vajszínű és fekete textilbőr, őrjítően szexis garnitúra ugyanis olyan atmoszférát alkothat. Amelyet mintha csak kottából olvasna az, aki csak a lakásodba lép.

Add át magad az érzésnek, élj át minden tökéletes kis dallamot: a Rondo sarokgarnitúra megzenésíti majd a mindennapjaidat. A Rondo sarokgarnitúra tökéletesen passzol a napindító Vivaldihoz, vagy épp az Egy kis éji zene nyújtotta kiengedéshez.

Ez az ülőgarnitúra a személyi szabadság, a kiteljesedés és az élet szimbólumaként dübörög majd otthonodban, minden húrt megpendít a lakásodba lépők szívében, ahogy a Tiédben is. Képzeld csak el, lehunyt szemmel hallgass bele az érzésbe, ahogyan ezen a kanapén pihenteted elgémberedett tagjaid egy fárasztó nap után. Érezd a kikapcsoláshoz választott, minőségi bor ízét, s miként a zenédet, az étked és italod ízleled, úgy kóstolj bele a RONDO nyújtotta kényelemélményekbe.

Ráadásul ez a balos állású, klasszikus formájú, egy csodás ébenfekete hangszerre emlékeztető sarokülő nemcsak a szemnek és a léleknek ad. A Rondo sarokgarnitúra ugyanis a leírhatatlan szépsége mellé kifejezetten praktikus jellemzőkkel van megáldva. Csodálatos kárpitozása a könnyen tisztítható vajszínű puhaság, s a szikrázó fekete textilbőr kombinációja, amelyet a bútor funkciói csak fokoznak. A Rondo sarokgarnitúra ágyazható, ágyneműtartós, így nemcsak vacsorapartid, de akár egész éjszakás vendéglátásod is áriákat ér majd.

De hogy a zenei kör bezáruljon, most kell lépned! A Rondo sarokgarnitúra ugyanis nem egy szokványos, bárhol, bármikor kapható bútordarab. Ez a garnitúra csak most itt, tőlünk szerezhető meg ezen az akciós áron, főhangneméhez illő tökéletes lehetőségként! Lépj velünk kapcsolatba, foglald le és vidd haza Te a RONDO-t, amely a tökéletes hangot hívja majd elő az otthonodból!

Méret: 200×290

Ár: 219.900.-

 

X