Roni U alakú ülőgarnitúra

Roni u alakú ülőgarnitúra

349900 Ft

U alakú ülőgarnitúra kiváló minőségben. Érdemes lecsapni erre az akcióra, amíg a készlet tart! Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, vásárlókat.

Leírás

Roni u alakú ülőgarnitúra, PRÉMIUM kárpitos bútor

Csodálatos összhatása van ennek a bútornak. Első ránézésre is tökéletesen látható, mennyire kiváló a tervezése, különleges formavilága. Puhasága és kényelme szembetűnő. Anyaga a legmagasabb minőségű szövet, aminek kopásállósága többszörösen tesztelt. Színe nagyon kellemes szürkés barna, mely illeszthető bármilyen színvilághoz. Gondolhatunk itt egy olyan világos padlóra, vagy kellemes fal színre, mely előtt érvényesülhet ez a kellemes sötétebb árnyalat. Fal mellé állítva, vagy önállóan körbejárhatóan hagyva így is úgy is ékszere lesz nappalinknak. Díszítettsége nincsen túl spirázva ami nagyon jól áll neki, hiszen megjelenése ettől lesz elegáns és letisztult. Nincsenek rajta mélyített varrások, barázdák, egyszerű széles és mély sima felület.

Kellemes érintés, szuper kényelem.

A Roni u alakú ülőgarnitúra, u alakjának köszönhetően nagycsaládosok körében a leg közkedveltebb, érthető, mert hely akad bőven. Ülőfelülete úgy lett kialakítva, hogy családunk idősebb valamint fiatalabb kamaszkorú tagjainak is hosszútávon élvezhető legyen. Keménységét tekintve kielégítő, nem süpped, a párnái segítségével testhelyzetünk még jobban alátámasztható. Relax fejtámlái emelik komfortunk érzetét. Képzeljük el egy kimerítő nap után ledobva cipőinket kedvenc borunk társaságában helyet foglalunk kényelmes ülőgarnitúránkban. Hátra dőlünk, fejünk alá igazítjuk a fejtámlákat, kinyújtózva, élvezve a halk zenét, borunk selymes ízét, valamint ezt a pihentető helyzetet szinte elvarázsol bennünket a feltöltődés édes, szinte euforikus öröme. Amennyiben úgy éreznénk, hogy ez még sem elég, ne adj, Isten családunk többi tagja nem fér el, meg is ágyazhatunk rajta. Tervezőink szemelőt tartva ezt is alkották meg a Roni u alakú ülőgarnitúrát. Egyszerűen nagyszerű és hibátlan.

Lábai megingathatatlan biztonságot nyújtanak a legkisebbek számára, valamint a króm lábainak megjelenése fokozza stílusát. A felhőtlen idilli állapotot, mikor a legkisebb rokonaink gyermekded kacajjal ugrálnak, ülőgarnitúránkon kár lenne aggodalmaskodással elrontani. Szerencse, hogy a Roni u alakú ülőgarnitúra optimális választás ehhez. Példás kivitelezés, professzionális kényelmi funkciók, pompás elegancia, ideális társ a hétköznapokban.

Bútoráruházunkban elérhető a készlet erejéig, ne maradjatok le róla.

Méret:180 x 345 x 210

U-alakú ülőgarnitúra kínálatunkat még ezen a linken is megtekintheti, ahol sok-sok hasonló bútor található.

X