Saffi sarok ülőgarnitúra
Saffi sarok ülőgarnitúraSaffi sarok ülőgarnitúraSaffi sarok ülőgarnitúraSaffi sarok ülőgarnitúraSaffi sarok ülőgarnitúra

Saffi sarok ülőgarnitúra szürke

179900 Ft

Szürke színű, kiváló minőségű textilbőr sarok ülőgarnitúra. Króm lábai igazán elegáns külsőt adnak a bútornak. Külsőre rendkívül modern és letisztult hatása van a bútornak. Balos állásban kapható a sarok ülőgarnitúra, ami ki is próbálható üzletünkben. Outlet áruházunkban széles választékkal várjuk vásárlóinkat, amíg a készlet tart!

Leírás

Saffi sarok ülőgarnitúra

mérete: 210 cm x 270 cm

Szürke minőségi textilbőrből és jó minőségű szövetből készült a Saffi sarok ülőgarnitúra. Króm lábakkal és balos állásban kapható üzletünkben, amíg a készlet tart. Külsőre nagyon modern, letisztult hatással bír, mely alkalmas arra, hogy adjon egyfajta minőségi érzetet a nappalinknak. Színei nem túl hivalkodóak, éppen ezért jól passzol sok másik színhez.

Outlet áruházként általában pár darab érkezik egy típusból, így ha szimpatizál a Saffi sarok ülőgarnitúrával, hívjon minket és érdeklődjön a készletről, hiszen lehet holnap már más foglalja le ezt a bútort!

Várjuk hívását hétfőtől-vasárnapig!

További ülőgarnitúrák ezen a linken érhetőek el.

X