Sally sarokkanapé
Sally sarokkanapéSally sarokkanapéSally sarokkanapéSally sarokkanapé

Sally sarokkanapé

179900 Ft

Jobbra – balra szerelhető sarokkanapé amely ágyazható funkcióval is bír.

Kedves és visszafogott elegancia. Világos színe miatt nagyon jól társítható más bútorok mellé. Kényelme és méretaránya kifogástalan. Formája játékosan ötletes és szépen ívelt. Ágyazható tulajdonsága miatt közkedvelt vásárlóink körében. Jobbos és balos állásban is összeszerelhető. Párnái magunkhoz formázhatók. Bútoráruházunkban a készlet erejéig elérhető, kár lenne lemaradni róla, személyesen várjuk érdeklődőeinket.

Kategóriák: ,

Leírás

Sally sarokkanapé ágyazható funkcióval szerelve

Sokszor eszembe jut egy gondolat mikor világos, fehér, bézs vagy ezekhez hasonló árnyalatú bútort látok miért tetszik ez annyira. Mi az, ami különlegesebbé teszi még akkor is, ha esetleg számolnunk kell a lehetőséggel, hogy kényesebb és könnyebben koszolódik. Egyszerűen a válasz a letisztultság, amit önmagában már a fehér szín is jelképez, illetve semleges színe miatt könnyebben simul környezetébe. Az otthonunk nagysága szinte független ettől, hiszen a világos árnyalatok miatt egy kisebb lakásban sem válik nyomasztóvá. Anyaga finom érintésű és magas színvonalú szövet, bírja a megpróbáltatásokat. A Sally sarokkanapé ülőrészét a habszivacs tömítés biztos tartásával oldották meg a kivitelezők, ami természetesen annyira jól sikerült, hogy észrevétlen órákat ücsörgünk majd benne.

Hátra dőlve puhaság ölelő finomságát élvezhetjük persze nem a megszokott stílusban.

A háttámlák komfortja elé még került egy díszpárna sor mely melegséget nyújt számunkra, valamint nagy előnye, hogy saját igényeink szerint forgathatjuk. Párnáink között találhatunk majd egy henger alakú kisebbet, mondhatjuk lábtartó, nyaktartó igazából mindegy is, mert a pompa fényét emeli. Szemrevaló a Sally sarokgarnitúra jobb oldalára tervezett ívelt háttámlarész, vagyis inkább hátra dőlő rész. 100 %-os luxus mikor végig nyújtózunk a tetején. Kezünket lelógatva érezni fogjuk az alsó-rész selymes hűvösségét, ez a kivitelezők játékos megoldása. Műbőr alsórész feldobja a világos színhatást, szinte tökéletesen élénkíti a világost a még világosabb.

Lábai krómból készültek és kifogástalanul passzol a stílusához.

A Sally sarokkanapé az, amely egy nyűgös és hosszú nap után feledteti velünk életünk megpróbáltatásait. Amikor otthonunkba belépünk, szinte hívogat bennünket a báj és az elragadó kényelem nem fogunk tudni ellenállni, persze miért is kellene. Út közben kimerülten beindíthatjuk kedvenc relax zenénket, majd láthatatlan ritmusban odalépünk és végig terülünk felszínén. Barátságos formája és kellemesen pihentető komfortja felülmúlhatatlan pillanatokat szerez számunkra, miközben fülünkben csilingel a lágy muzsika. Csalódást biztosan nem fog okozni….sőt! Outletünkben a készlet erejéig elérhető, érdemes odaérni.

Méret: 160 x 252

X