Salz u alakú ülőgarnitúra
Salz u alakú ülőgarnitúraSalz u alakú ülőgarnitúraSalz u alakú ülőgarnitúraSalz u alakú ülőgarnitúra

Salz u alakú ülőgarnitúra ágyazható

309900 Ft

Szürke szövetből készült u alakú ülőgarnitúra. Ágyneműtartóval is rendelkezik a bútor, mely segít a tárolásban. Ágyazható résszel is rendelkezik az u alakú ülőgarnitúra. Magasított az egyik ülőrész, ahogy látszik a fotón, így még komfortosabb a pihenés. Érdemes személyesen eljönni,mert üzletünkben közel 200 ülő bútor van kiállítva!

Leírás

Salz U alakú ülőgarnitúra

Egy nagyszerű bútorunk a Salz u alakú ülőgarnitúra. Miért mondom ezt? A válasz egyszerű többfunkciós, minőségi és kényelmes. De lássuk kicsit részletesebben: nagyon kellemes a szövet, már ha végigsimítjuk a kezünket rajta érezzük azonnal ez nem átlagos bútor.

Szürke színe miatt a legtöbb nappaliba ideális választás. A kényelmünkért a minőségi német habszivacsok felelnek. Tartozik a bútorhoz egy magasított fejtámla is. Az ágyazható rész rendkívül kényelmes, már volt aki állandó alvásra is vásárolt hasonlót otthonába. A visszajelzések nagyon jók.

Az ágyneműknek is megvan a helyük ebben a bútorban. Hívhat bennünket hétfőtől-vasárnapig! Érdeklődjön a készletről!

mérte: 165 cm x 295 cm x 200 cm

Salz U alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

Érdekes megjelenése és formája van, valahogy más mint a többi, akár ha csak a méretét nézzük akkor is. U alakú formája miatt sokszor azt tapasztalom a vásárlók körében, hogy kisebb nehézséget okoz már fejben is, ha el kell képzelni otthon a nappaliban, vagy egyéb helyen ahova szánnánk, mivel a bútort miképp forgassuk ahhoz, hogy tökéletes legyen.

Legutóbb amikor ehhez hasonló bútorral találkoztam éppen egy elit ügyvédi irodában volt dolgom, ahol nagyszerű terek és rengeteg hely volt, éppen egy ilyen tér kellős közepére volt beállítva az ehhez hasonló U alakú darab , így az ott várakozók könnyedén körbe járták, és a kinézett helyre huppanhattak.

Az általunk forgalmazott bútornak érdekesen fel van emelve az egyik oldali fejtámla rész kiemelkedik a többi háttámla rész mellett, ettől számomra még különlegesebbé és egyedivé válik, nem mellesleg abszolút kényelmi funkciókat tartott a kivitelező szemelőt, fokozza a komfortot. Ez tapasztalatom szerint már több vásárlóinknak is szemet szúrt, de egyértelműen jó értelemben.

Maga a bútor a legjobb minőségi szövetből készült, az említett bútor szürke színű, ettől kompatibilisebb a többi színnel, bútorral, berendezésekkel, illeszkedik könnyedén. Szép ívesen van kidolgozva, érdekes, hogy a végein hosszítva van a lábtartó rész, illetve az említett sajátossága, hogy kerek fejtámla henger van kialakítva.

Igazi különlegessége, hogy ágyazható funkcióval is bír, ami szuper megoldás lehet több alkalommal, akár egy családi matiné nézésre, vagy a vendégeink marasztalására is. Mindezt úgy, hogy az ágyneműtartóból csak félkézzel kikapjuk az ágyazáshoz szükséges eszközöket.

Ez segít a tárolásban, és a hozzáférhetőségében. Letisztult és elegáns ülőgarnitúra, irodában, rendelőkben, kisebb vagy nagyobb otthonokban is megállná a helyét, színe kezelhető, de kiegészítőkkel még érdekesebbé varázsolható igény szerint.

Lábait kiemelik a padlóról ,ez kölcsönöz neki egy még jobb kiállást, valamint., így egy porszívó vagy a felmosó fej praktikusan elfér alatta, egyszerűen tisztán tartható.

Játékos forma, komfortos kialakítás, kellemes szín…..kell ennél több!?

További u-alakú ülőgarnitúra kínálatunkat itt találja.

kapcsolat – elérhetőség menüpontunkat itt éri el.

 

X