Akció!
sarokgarnitúra
sarokgarnitúrasarokgarnitúrasarokgarnitúrasarokgarnitúrasarokgarnitúra

Sandiego

425900 Ft 359900 Ft

Sandiego sarokgarnitúra állítható fejtámlákkal, ágyazható funkcióval és nagyon kényelmes kárpittal kapható outlet bútoráruházunkban.

Leírás

Sandiego sarokgarnitúra, a saját luxusmozid

Vonulj be a filmtörténelembe a Sandiego sarokgarnitúrával, a TE vörös szőnyegeddel! San Diego ugyanis a világ legnagyobb nemzetközi filmfesztiváljának házigazdája, évről évre a legmenőbb hollywood-i sztárok vonulnak fel vörös szőnyegein. Nem is véletlen e helyszín népszerűsége, hiszen San Diego Kalifornia (és az Egyesült Államok) legdélnyugatibb szegletében helyezkedik el, a Csendes-óceán partján, az azonos nevű megyében. Itt született Cameron Diaz, a világhírű színésznő, akit olyan dögös szerepekből is ismerhetünk, mint a Maszk főhősnője. Tina Carlyle, az Álljon meg a nászmente Kimberly Wallace-a, a Keresd a nőt! Mery Jensene, vagy épp a Charlie angyalai Natalie Cook-ja.

Ugye mennyire jó lenne begubózva újranézni ezeket a mozikata Sandiego sarokgarnitúra pihentető felületén!?

A mi Sandiego sarokgarnitúránk éppen erre született, ez a luxuskanapé a Te otthonod délnyugati csúcspontja lehet, egy olyan vörös szőnyeg, amely sorra szállítja a legszuperebb filmeket, s a tökéletes moziélményhez tartozó, maximális kényelmet. Ez a balos állású sarokgarnitúra ugyanis igazán senkinek a szemében sem lehet vörös posztó. A SANDIEGO egy olyan luxusbútor, amely tökéletes harmóniával vegyíti dizájneri eleganciát és a praktikumot. Nemcsak lenyűgöző, egy kaliforniai tengerparti luxusvillába illő látvány, de olyan ágyazható, ágyneműtartós, relax-fejtámlás bútordarab, amely méltán mindenkit levesz a lábáról. Képzeld csak el, ahogyan hatalmas családi, baráti mozidélutánokat, sőt, moziesteket rendezel! A SANDIEGO éppen olyan atmoszférát teremt, mint amilyen a sztárok magánmozijaiban uralkodhat! Ez az gazán kiváltságosok bútora!

Győződj meg a Sandiego sarokgarnitúra képességeiről a saját szemeddel! Várjuk hívásodat, de még inkább személyes látogatásodat! Örömmel látunk bemutatótermünkben, ahol Te magad is ráébredsz majd a Sandiego sarokgarnitúra páratlan stílusában rejlő lehetőségekre. Jobb azonban ha sietsz, egy ilyen ülőgarnitúra, főként ezen az áron, biztosan hamar elkel. Érdemes tehát mihamarabb lépni, ne hagyd, hogy lecsapják a kezedről ezt a kivételes bútort!

Ez a kivételes ajánlat most Neked szól, várjuk hívásodat, gyere el a SANDIEGO-ért, s teremtsd meg otthonodban a saját luxusmozidat!

Méret: 260×280

 

További információk

ágyazható

ágyazható funkcióval szerelve

ágyneműtartós

Ágyneműtartó funkcióval szerelve.

X