Akció!
u-form
u-formu-formu-form

Scarlet u-alakú

315900 Ft 199900 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós U-alakú ülőgarnitúra. A párnák benne vannak az árban! Az akciós ár csak a készlet erejéig érvényes. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket.

Leírás

Scarlet u-alakú hogy minden másra fütyülhess

Tudtad, hogy 1400 színésznővel készíttettek próbafelvételeket, mielőtt kiválasztották Vivien Leigh-t Scarlett O’Hara szerepére? Ezerből csak egy lehet Scarlett, azaz SCARLET! Az Elfújta a szél olyan jelentőségű mű, mind könyvben, mind pedig film klasszikusként, amelynek főhősnője generációkon átívelően meghatározta a nőkről, a női erőről alkotott elképzeléseinket. Éppen ilyen jelentőségű bútorra leletél most, hiszen a Scarlet u-alakú ezerből, sőt: 1400-ból egy! Az egyetlen, amely betölti az általad megálmodott teret!

Rhett Butlerr, Tara, a dajka Mammy és sorolhatnánk a mindannyiunk kislánykori álmait egybesűrítő, kortalan filmeposz feledhetetlen részleteit. Érdemes lenne újranézni Az Elfújta a szél című, 1939-ben bemutatott amerikai filmet, amely Margaret Mitchell azonos című, Pulitzer-díjas regényéből készült. És a Scarlet u-alakú teret ad az amerikai polgárháború, a történelmi elegancia és a déli vadság újraélésének. Mindent elhoz a Te otthonodba, amit gyermekként megálmodtál.

Ez a csodálatos, púderszínű, u-alakú, álomszerű luxusbútor éppen annak az atmoszférának a gondos odafigyeléssel összegyűjtött esszenciájából született, amely egy úrinőre jellemző, s amely csakis a legkülönlegesebb asszonyok sajátja. Ráadásul nemcsak neked, de a hozzád érkezőknek is a megnyugvás szigete lehet a SCARLET, hiszen ágyazható és ágyneműtartós, így az otthon melegével fogadja és árasztja el vendégeidet is.

Hozd össze a családot ezen a hatalmas hajón! Nyűgözz le minden hozzátok érkezőt a bátorsággal, amely az ezt a bútort választókat jellemzi. Teremtsd meg Te is a nem tolakodó egyedülállóság világát a nappalidban! A Scarlet u-alakú a finom elegancia, a báj és egy csipet pimasz modernitás egyvelegével győzi le a mindennapok kihívásait. Legyen az ars poeticád Rhett Butlerr, azaz Clark Gable által elhíresült, annak idején illetlensége miatt még meg is bírságolt mondat: „Frankly my dear, I don’t give a damn” , azaz „Őszintén szólva kedvesem, fütyülök rá!”

Ugyanakkor ne hagyd, hogy Scarlet u-alakút elfújja a szél. Ezt az álmot csak e kivételes, rövid idejű ajánlat révén tudod megvalósítani. Lépj velünk azonnal kapcsolatba, látogass el hozzánk és miután a saját szemeddel is meggyőződtél a SCARLET-csodáról, vidd haza ezt a luxusbútort, aztán pedig fütyülj a külvilágra, éld meg az álmaidat, amelyeket Te képes vagy valóra váltani!

Méret: 210x310x155

U-alakú ülőgarnitúra kínálatunkat még ezen a linken is megtekintheti, ahol sok-sok hasonló bútor található.

X