Akció!
ágyazható ülőgarnitúra u-formájú
ágyazható ülőgarnitúra u-formájúágyazható ülőgarnitúra u-formájúágyazható ülőgarnitúra u-formájúágyazható ülőgarnitúra u-formájúágyazható ülőgarnitúra u-formájú

Selena u alakú ülőgarnitúra

425900 Ft 289900 Ft

Selena u alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve. Nagyon kényelmes és igazán esztétikus ülőbútor.

Leírás

Selena u alakú ülőgarnitúra, az igazi családi fészek

Egyetlen pillantás, és egy egész, mesés életet vetít le a lelki szemeid mozija. Ilyen, amikor megtalálod az igazit: azt, aki számodra a világ közepe. És éppen ilyen bútor a Selena u alakú ülőgarnitúra, amely az otthonod középpontjaként kíséri majd végig közös életeteket, lesz a fészketek. Ez a hatalmas, u-alakú ülőgarnitúra a közös pillanatok minden örömét, minden emlékét magán viseli majd, évtizedes társaddá, társatokká válik. Téged, titeket és az egész gyarapodó családot óvón ölel majd körbe, hiszen a nyers plüss textil puhasága, a lekerekített formák és teherbíró minőség a biztonság legcsodálatosabb váraként építi majd fel az igazi otthont számotokra. Egy igazi családi fészket.

Ráadásul a Selena u alakú ülőgarnitúra nemcsak a meghitt együttlétek központja, de igazi vendégváró is. Nagy segítséged lehet, hiszen a családi összejöveteleknek nemcsak délutáni helyszíne, de ágyazható funkciójával akár éjszakai terepe is lehet. A Selena u alakú ülőgarnitúra minősége a garancia egy teljes élet kibontakozására a családi fészekben: bírja a babamászóka, a meseolvasás, a leckekészítés minden terhét, de ott fészkelhet össze a család a hétvégi társasozáshoz és a közös filmezéshez is. Jöhetne a nagyszülők, testvérek, unokatestvérek: ezen a garnitúrán mindig egymásra talál majd a család.

Ha máris tudod, hogy a Selena u alakú ülőgarnitúra az igazi, ne várj!

Vedd meg most, hiszen ezen az akciós áron csak limitáltan, rövid ideig érhető el. Vidd haza Te, s kezdj el egy új, csodálatos közös életet, alapozd meg a fészketeket! Add le rendelésed online vagy telefonon és rögtön a kiszállítást is ránk tudod bízni! Ha ugyanis interneten vásárolsz tőlünk 10 napon belül tudjuk vállalni a szállítást az egész országban, nem lesz gondod vele. Egyébként is állunk rendelkezésedre: bármilyen kérdésed merül fel, a megadott elérhetőségen bátran érdeklődhetsz, kollégáink mindenben segítenek, és szeretettel fogadnak személyesen az üzletünkben is. Kiállítótermünkben ráadásul a Selena u alakú ülőgarnitúrához hasonló, de szintén egyedi bútorköltemények nagy kínálatával várunk, a választott garnitúra ápolásához és karbantartásához pedig praktikus tanácsokkal is szolgálnak munkatársaink. Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal: örömmel segítünk a fészekrakásban!

205x325x170

Ár: 289.900

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X