Akció!
Speedway u alakú ülőgarnitúra
Speedway u alakú ülőgarnitúraSpeedway u alakú ülőgarnitúraSpeedway u alakú ülőgarnitúraSpeedway u alakú ülőgarnitúra

Speedway u alakú ülőgarnitúra relax

339900 Ft 299900 Ft

Sötét szürkés szövetből készült a bútor. A szövet kellemes tapintású és kiválóan szolgálja a mindennapokat. Itt nyugodtan elfér majd családjával. Relax állítható fejtámlákkal rendelkezik a bútor. Ülőrésze kiváló német habszivacsból készült, mely nagyon tartós minőséget képvisel. Most akciós áron kapható a bútor, amíg a készlet tart! Üzletünkben kipróbálható a bútor, mely várakozási idő nélkül akár azonnal vihető!

Leírás

Speedway u alakú ülőgarnitúra, relax fejtámlákkal, minőségi szövetből

Kiváló minőségű Speedway u alakú ülőgarnitúra. A nagyszobát újjá fogja varázsolni, ahol biztosan elfér majd kényelmesen a családjával. Állítható relax fejtámlái páratlan kényelemmel ruházzák fel a bútort. Sötét szürkés színvilága miatt remekül illeszthető a legtöbb stílusú otthonba. A szövet nagyon erős, strapabíró tulajdonsága miatt ez egy időtálló darab.

Az akciós ár a készlet erejéig érvényes. Jöjjön be pomázi üzletünkbe és próbálja ki milyen kényelmes a bútor! Szeretettel várjuk a nyitvatartásunk ideje itt található! Hívjon minket a megadott elérhetőségen és tájékoztatjuk az aktuálisan meglévő készletről!

mérete: 225 cm x 330 cm x 170 cm

U-alakú ülőgarnitúrák itt találhatóak még.

Speedway, egy luxusüdülés pompája

Amikor egy bútordarab a Fülöp-szigetek fővárosának nevét viseli, aligha okoz majd csalódást azoknak, akik gyakran utaznának, s igazi luxusüdülésre vágynak. Vidd most haza a Speedway u alakú ülőgarnitúra-t, s éld át a luxus eleganciáját a nappalidban is! A Speedway az az ülőgarnitúra-komplexum, amely a totális kényelem, s a lenyűgöző stílus hírvivőjeként ékeskedik egy szobában. Csakis a kiváltságosok bútora, ami most a Tied lehet.

Ez az eredeti, magas minőségű fekete bőr, U-formájú ülőgarnitúra éppen olyan hatalmas metropolisznak tűnik, mint Manila a maga 16 millió lakosával. A Fülöp-szigetek fővárosa egyúttal a világ 28. legvagyonosabb agglomerációja is, így sokatmondó a név, hiszen a Speedway u alakú ülőgarnitúra maga a pompa.

Azoknak, akik pörgős életmódra vannak berendezkedve, s nemcsak mindennapjaikban, hanem otthonukban is vágynak a jól megérdemelt kényeztetésre, a Speedway megadja. Ráadásul ez egy státuszszimbólum, hiszen ez a bútor azonnal a magas minőség és totális kényelem érzetét kelti, elég csak ránézni. De ha Te most hazaviszed ezt a garnitúrát, akkor garantáltan nem csak nézegetni fogod, hanem alig akarsz majd felkelni pihentető varázsából!

Leendő ülőgarnitúrád egy igazán különleges életérzés: a Fülöp-szigetek egzotikuma, a fekete szövet hívogató eleganciája, a letisztult formák pezsgő, városias nyüzsgése árad belőle. Ráadásul hatalmas, egy igazi sziget, vagy inkább luxus-óceánjáró, amely az álomutazások kedvelőit kalandozza el saját mesevilágukba. Amennyiben máris szíven talált Speedway varázsa, ne habozz, mert ez a garnitúra csak limitált ideig elérhető, főként ezen az áron. Rendeld meg most, csapj le erre a kiváló lehetőségre, éppen úgy, ahogy last minute azonnal elutaznál az egzotikus mesék fővárosába is!

Persze azt is megértjük, ha egy ilyen csodát először a saját bőrödön akarsz érezni. Gyere el bátran bemutatótermünkbe, s merülj el a pompában! Munkatársaink szeretettel látnak, s a Speedway u alakú ülőgarnitúra kárpitozásának ápolási rejtelmeibe is örömmel beavatnak. Egyébként is állunk rendelkezésedre, bármely kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal: mi nem ültetünk fel, csakis le! A Speedway u alakú ülőgarnitúra esetében gondolatban egy Fülöp-szigetek partjainál hajózó luxus-yacht fedélzetén szolgáljuk fel megérdemelt frissítődet!

kapcsolat – elérhetőség itt található

 

U-alakú ülőgarnitúra kínálatunkat még ezen a linken is megtekintheti, ahol sok-sok hasonló bútor található.

X