STEVE sarok ülőgarnitúra
STEVE sarok ülőgarnitúraSTEVE sarok ülőgarnitúraSTEVE sarok ülőgarnitúraSTEVE sarok ülőgarnitúraSTEVE sarok ülőgarnitúra

STEVE sarok ülőgarnitúra

219900 Ft

A Steve sarok ülőgarnitúra első látásra picit a retró időszakot idézi fel bennem, legalábbis első ránézésre… Természetesen, ha jobban szemügyre vesszük messze áll ettől. Az anyaga nagyon vastag, jó minőségű szövetből készült, azonnal érződik ez az első tapintás alkalmával. Érdemes lecsapni rá, ameddig él ez a lehetőség. Bútorainkból korlátozott darabszámban kapunk a külföldi beszállítótól, így érdemes érdeklődni az aktuális készletről telefonon, vagy személyesen.

Leírás

Steve sarok ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben.

A Steve sarok ülőgarnitúra első látásra picit a retró időszakot idézi fel bennem. Természetesen, ha jobban szemügyre vesszük messze áll ettől. Tökéletesen tiszta forma, határozott ívek, tömör tartósság jellemezi. Mindezt visszafogott és szolid stílusban. Anyaga magas színvonalú minőségi szövet, melynek időtállósága biztosan szavatolt. Vastag és rendkívül erős anyag, érintése mégsem durva, inkább puha és kellemes érzést nyújt. A Steve ülőgarnitúra formája egyáltalán nincs túl díszítve, egyszerű és szabályos. Nézzük csak meg a háttámla vagy a kartámla részeket! Semmi különleges és éppen ettől zseniális. A háttámla részeknél relax feltámlákkal fokozhatjuk a kényelmünket saját magunkhoz igazítva. Egyedülálló ötlet, hiszen ránézésre, észre sem venni, hogy a fejtámla állítható. A kartámlái a háttámlák magassághoz igazodva, emelve vannak. Ezzel biztosítva a legkiválóbb támaszkodást számunkra. Maga az ülőfelület habszivacs tömítéssel van ellátva, ez gondoskodik a hosszútávú pihenésünkről.

Ha már a hosszútávú pihenésről beszélünk, említsük meg a Steve sarok ülőgarnitúra ágyazhatóságát, mely ágyneműtartóval is ki lett egészítve. Mondanom sem kell fél kézzel ággyá varázsolható megkönnyítve ezzel sokak életét. Keménysége, mélysége, nagysága szinte felülmúlhatatlan ellazulást kölcsönöz a pihenni vágyóknak. Mindez kiegészül az ágyneműtartó résszel, amibe higgyék el nekem, legalább három főre lehet pakolni.

Steve sarok ülőgarnitúra lábai fából készültek, szélességéből adódóan rendkívül biztonságos és nem mozdul el. A fa természetességével fokozza az ülőgarnitúra megjelenést. Színe kicsit passzív így semleges tud maradni a többi bútor, vagy az otthonunk egyéb színei mellett. Meleg és kellemes árnyalat van.

Dolgozó nőként a mai komfortos világban, pontosan tudom mennyire fontos a pihentető alvás, vagy a töltekező ellazulás. Emlékezzünk csak vissza egy-egy át nem aludt éjszaka milyen hatással lehet a következő napra. A munkahelyen mennyire tudunk majd „ott” lenni, befogadni az új híreket és információkat. Fáradtan mindent más dimenzióban érzékel és él át az ember.

A Steve sarok ülőgarnitúra egy megbízható társ lehet hétköznapjainkban.

Keresse a pomázi bútor outletben.

Méret: 230 x 165

 

X