Summer sarokkanapé
Summer sarokkanapéSummer sarokkanapéSummer sarokkanapé

Summer sarokkanapé ágyazható

175900 Ft

Ágyazható sarokkanapé, kellemes tapintású minőségi szövetből. Balos állásban kapható üzletünkben most. A párnák tetszés szerint áthelyezhetőek oda, ahol nekünk a legkényelmesebb. Ágyneműtartós rész is van benne, ami megkönnyíti a tárolást. Outlet áruházunkba pár darab érkezik mindegyik bútorból, így érdemes sietni ha megtetszett. Ha lejjebb görget az oldalunkon, bővebb leírást talál a sarokkanapéról!

Leírás

Summer sarokkanapé ágyazható funkcióval szerelve.

Kellemes bézs árnyalatú szövetgarnitúra ez a Summer sarokkanapé. Kényelmes párnákkal vásárolható ez a szép bútor, amely rendkívül kényelmes. Van benne ágyneműtartós rész illetve rendelkezik a bútor ágyazható funkcióval is.

Ideális választás mindennapi használatra is, könnyű kezelhetősége miatt. Balos kivitelben lehet megvásárolni üzletünkben. Hívja kollégáinkat, hogy pontos információt kapjon a készletről! Outlet áruház vagyunk, így rendkívül nagy a választék, ha eljön pomázi üzletünkbe 2 szinten közel 200 sarokkanapé közül tud válogatni. Bútoraink német import garnitúrák, melyek tartós minőséget képviselnek. Ha kiszállítást szeretne kérni, azt helyben tudja egyeztetni a kollégákkal az üzletben.

Kollégáink segítenek mindenben, ha kérdése lenne.

Elérhetőek vagyunk hétfőtől-vasárnapig! Várjuk hívását!

mérete: 150 cm x 250 cm

sarokkanapé és sarokgarnitúra további kínálatunk.

X