Systema u-alakú

289900 Ft

U-alakú ülőgarnitúra rugós kárpitozással. Nagyon kényelmesen alátámasztja a hátat, így fokozza az igazi pihenést. Részletes leírást lejjebb görgetve talál. mérete: 150 x 290 x 170 cm

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Systema u-alakú ülőgarnitúra, vörös és erőteljes ülőgarnitúra

Ami Izraelben a krav-maga, az Oroszországban a systema. A SYSTEMA pedig a Te otthonod orosz erőközpontja lehet. A nevét viselő orosz küzdősportot a magas fokú alkalmazkodásra tervezték, Sztálin testőrei foglalták rendszerbe, ennek ellenére az ortodox katolicizmus hatja át minden pillanatban.

A stílus nevének jelentése „rendszer”, de sokat mond a másik közismert megnevezés is: „Ismerd meg önmagad!”. A Systema u-alakú ülőgarnitúra ugyanis éppen ebben segít: addig feszegeti, tágítja határaidat, hogy újabb és újabb tulajdonságot kerüljön felszínre. Praktikus mozdulatai, brutális edzései és a megingathatatlan fegyelmet tanító kiképzései jó okkal alkotják a félelmetes orosz kommandó, a Specnaz kiképzésének alappilléreit. A küzdésstílust a letisztult, ultrapraktikus és kegyetlenül hatásos technikák jellemzik. Éppen úgy, mint a Systema u-alakú ülőgarnitúra!

Ez a kanapécsoda azonnal lehengerel majd, hogy aztán megerősítse a hited, erőt adjon a mindennapok rohanásához. Ez a vörös, bársonyos puhaságú, mégis eleganciát és méltóságot sugárzó sarokülő minden porcikádra hatással lesz majd. Minden egyes idegszálad kényelembe helyezheted vele, a megfelelő ellazulásban pedig a relax fejtámlái is a segítségedre lesznek. A Systema u-alakú ülőgarnitúra ennél jóval komplexebb rendszer. Ha kell, akkor tűz, ha kell, akkor támasz, ha pedig az kell, akkor a béke mentsvára. Olyan erőközpont, amelyből biztosan Te is megerősítést, új lendületet nyersz majd. Ráadásul a SYSTEMA a tökéletes emberi test kecsességével, szemet vonzó izzásával megáldott bútordarab. Bonts egy üveg vörös bort, heveredj el és kapcsolj ki, ez már a Systema u-alakú ülőgarnitúra varázslatos világa. Vörös és erőteljes – ilyen nem sarjad minden bokorban.

Már csak ezért is itt az ideje, hogy koncentrálj!

Szerezd meg még ma a SYSTEMA-t, hiszen egy ilyen garnitúra, főként ilyen áron, nem mindennapi akció keretein belül csak a kiváltságosok számára érhető el. Márpedig Te kiváltságos vagy! Most pedig szemfülesnek kell lenned. Válaszd a Systema u-alakú ülőgarnitúra kényelmét és tüzes bűbáját! Látogass el bemutatótermünkbe még ma, s garantáltan leülsz majd a SYSTEMA hatására. Ha pedig fel bírsz állni, azonnal vidd haza ezt az erőközpontot, amely minden egyes nap segítségedre lesz abban, hogy végre higgy önmagadban!

Ne maradj le az akcióról! Elérhetőségünk

Méret: 150x290x170

Ár: 289.900

U-alakú ülőgarnitúra kínálatunkat még ezen a linken is megtekintheti, ahol sok-sok hasonló bútor található.

X