Akció!
U-alakú ágyazható ülőgarnitúra, rugós kárpitozással
Szürke színű ülőgarnitúra ágyazható funkcióval r.sz. L1701Szürke színű ülőgarnitúra ágyazható funkcióval r.sz. L1701

Szürke színű ülőgarnitúra ágyazható funkcióval r.sz. L1701

345900 Ft 224990 Ft

mérete: 280 x 180 cm, szürke ülőgarnitúra, ágyazható funkcióval. Egy ilyen szép és kényelmes ülőgarnitúrán valódi élmény lesz a pihenés. Szürke szövete nagyon jól passzol a sötétebb részhez. Hétvégén is nyitva vagyunk, szeretettel várjuk hívását! Minden készleten lévő bútor kipróbálható üzletünkben!

Leírás

Szürke színű ülőgarnitúra ágyazható funkcióval.

Nagyon kényelmes pihenési, kényelmi felülettel kárpitozott ülőgarnitúra, amely valóban tartós kialakítású bútor.

Ebbe a garnitúrába már ágyazható funkciót és ágyneműtartót is szereltek.

mérete: 280 x 165cm

 

Hogy miért jó, ha egy ilyen szürke színű ülőgarnitúra van a birtokodban? Számos érv szól mellette az első és sokak számára fontos jól illik a legtöbb nappaliba. Ez azért van, mert ez a szép szürke szín jól megy a legtöbb falszínnel és a szemnek is tetszetős látványt biztosít. Fontos elmondani, hogy ágyazható funkcióval is rendelkezik, így nem kell azon aggódni, hogy hol fog aludni a vendég, nem kell szállodát keresni és a felfújható matrac is mehet a kukába. Sokan használják ezt a darabot mindennapi alvásra is, hiszen nagyon kényelmes pihenési, kényelmi felülettel ellátott kárpitozott ülőgarnitúra ez. Ha egy ilyet vásárolsz, akkor több évtizedre vásárolsz, nem csúnyul, nem romlik az állapota még az idő múlásával sem, valóban tartós kialakítású bútor. Ebbe a garnitúrába már ágyazható funkciót és ágyneműtartót is szereltek, szóval olyan helyekre is ez lehet az optimális választás ahol szűk a hely és minden kis rekesz jól jön. mérete: 280 x 165 cm, ami lássuk be egy jó méret, hiszen nem kicsi, de nagynak sem számít. Internetes oldalunkon még több száz kanapét megtalálsz ezen kívül, szóval van választék bőve.

Neked nem kell mást tenned, mint kiválasztani a megfelelőt úgy ár, mint kialakítás szempontjából. Itt csak nézegetni tudsz, vásárolni már személyesen kell eljönni hozzánk.

Bútoráruházunk outlet jellege miatt a készletek folyamatosan változnak, viszont a boltunk azonnal szállítható garnitúrákkal van roskadásig feltöltve. Mind német darab tehát biztos lehet azok minősége felől, a németek ismertek és elismertek a bútor gyártás terén csak minőségi darabokat engednek ki a kezük alól, és áruházunkban ezekhez a legkedvezőbb áron tudsz hozzá jutni. Jelenlegi ülőgarnitúra, sarokgarnitúra készletünk úgy 220 darabos, ami közül gyerekjáték lesz választani. Pontos elérhetőségünk is fenn van weblapunkon, itt megtalálod nyitvatartási programunk is, de ügyfélszolgálatunk telefonszámát is leolvashatod.  Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk bútor értékesítés terén, válassz te is minket, válaszd a minőséget, várunk nagy szeretettel!

Bútoráruházunk outlet jellege miatt a készletek folyamatosan változnak, viszont a boltunk azonnal szállítható garnitúrákkal van roskadásig feltöltve. Jelenlegi ülőgarnitúra, sarokgarnitúra készletünk kb 220 db.  Szeretettel várjuk Önt is!!!

 

Szeretettel várjuk Önöket bútoráruházunkban

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X