szürke szövet sarokkanapé
szürke szövet sarokkanapészürke szövet sarokkanapészürke szövet sarokkanapészürke szövet sarokkanapé

Tomi sarokkanapé

169900 Ft

Szürke szövet sarokkanapé, fehér textilbőr kiegészítéssel. Ágyazható funkció is van a bútorban, így ha vendégeket kell elszállásolni, ez is megoldható. Kényelmes párnái és szivacsos ülőrésze igazán nagy kényelmet ad. Elérhetőek vagyunk a hét minden napján, várjuk érdeklődését! A kiszállításban tudunk segíteni!

Leírás

Tomi sarokkanapé, mérete: 190 cm x 225 cm

Egy igazán jó sarokkanapé nemcsak kényelmes, hanem időtálló is, mint egyik népszerű bútorunk a Tomi sarokkanapé. Üzletünkben óriási választékkal várunk mindenkit! Nálunk 200 ülő bútor várja a kedves vásárlókat az üzletben. Mindegyik készleten lévő bútorunk azonnal elvihető, vagy igény esetén segítünk a kiszállításban.

Visszatérve a Tomi sarokkanapéra ha strapabíró bútort keres, bátran választhatja ezt a típust! Ahogy a képen is látható, balos állásban lehet megvásárolni a bútort. Kényelmes párnákkal és szivacsos szintén komfortos ülőrésszel rendelkezik. A párnái szabadon mozgathatóak, ahogy nekünk a legkényelmesebb. Képzelje el, milyen jó lehet egy hétvégén hátradőlni a kényelmes párnákra és csak úgy filmet nézni. A kényelem feltétlenül benne van ebben a sarokkanapéban. A fehér kiegészítő rész textilbőrből készült.

Nagy pozitívum a Tomi sarokkanapénál, hogy rendelkezik ágyazható résszel, ez nagyon könnyen előállítható. Ha nálunk alszik pár éjszakát egy családtag, vagy a szülinapi ünneplés tartott sokáig van fekhely a vendégek számára.

Fontos megemlíteni, hogy outlet áruház vagyunk, ez azt jelenti, hogy óriási nálunk a választék, hiszen két szinten közel 200 ülő bútor található. Kollégáink segítenek mindenben, ha kérdése lenne. Bútoraink német import bútorok, melyek nagyon tartós minőséget képviselnek. A kiszállítás országosan megoldható nálunk! Nagy tapasztalattal rendelkező szállító kollégáink rövid határidővel juttatják el Önhöz a kiválasztott bútorát! Ez általában azt jelenti, hogy budapesti cím esetén átlagosan 2-4 nap körül alakul a kiszállítási idő. Vidéki cím esetén 10 napon belüli kiszállítást tudunk vállalni. Havonta általában legalább egy alkalommal kapunk új árukészletet is. Ezeket a darabokat igyekszünk gyorsan feltölteni oldalunkra! De érdemes személyesen mindenképpen ellátogatni üzletünkbe, mivel javasoljuk, hogy próbálják ki a vásárolni kívánt bútort, mivel a kényelem egy egyedi dolog.

Outlet áruházunkba minden alkalommal, amikor kapunk új árút, mindegyik típusú bútorból fajtánként egy-két darab érkezik. Telefonon, és személyesen is érdemes érdeklődni a kollégáknál a pontos készletet illetően!

Várjuk megkeresését mindennap, hétfőtől-vasárnapig!

Nyitva tartásunk ideje itt található

X