Akció!
U-formájú kanapé, ágyazható ágyneműtartós r.sz.160406
U-formájú kanapé, ágyazható ágyneműtartós r.sz.160406U-formájú kanapé, ágyazható ágyneműtartós r.sz.160406U-formájú kanapé, ágyazható ágyneműtartós r.sz.160406U-formájú kanapé, ágyazható ágyneműtartós r.sz.160406U-formájú kanapé, ágyazható ágyneműtartós r.sz.160406

U-formájú kanapé, ágyazható ágyneműtartós r.sz.160406

425900 Ft 249900 Ft

200 x 310 x 165 cm U formájú kanapé prémium szövettel kapható üzletünkben, amíg a készlet tart. Ágyazható funkcióval, és ágyneműtartós résszel is rendelkezik a bútor. Várjuk érdeklődését!

Várjuk szeretettel bútoráruházunkban: itt 

Budapest melletti bútoráruházunkban szívélyesen várjuk!

Leírás

Rugós kialakítású Novalife szövettel kárpitozott U-formájú kanapé prémium minőségben.

Ha nem elégszel meg az átlagos U-formájú kanapéval, akkor mikor kanapét vásárolsz akkor a legjobb helyen jársz. Ez az u-formájú kanapé prémium minőségű és most még jobb áron kapható. Rugós kialakítású Novalife szövettel kárpitozott U-alakú kanapéról beszélünk prémium minőségben. Ez kimondottan az a kanapé, amely köré megéri a nappalit berendezni. Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel egy kanapénak rendelkeznie kell. Az első és fontos szempont a kényelem, a német gyártók sok olyan elemet építettek be, ami a kényelmet szolgálja.

Ha csak ránézzünk, erre észre lehet venni, hogy a háttámasztó része hátra felé leejt, ez rendkívül kényelmes tud lenni, ha nekidőlsz, észre sem fogod venni úgy el fog repülni az az idő, amit e kanapén töltesz. A praktikusság is fontos egy kanapé esetében, ez a darab több szempontból is praktikusnak nevezhető. Rendelkezik ágyazható funkcióval, így ha vendégeid jönnek nálad is alhatnak, nem kell hotelba menjenek. Rendelkezik továbbá ágyneműtartós funkcióval is, azaz nem kell helyet keres az ágyneműnek, hiszen elhelyezheted e kanapéba azt.

Praktikus még a tisztíthatóság szempontjából is, hiszen olyan anyagból van a huzata, ami könnyen tisztítható. Nem kell azon aggódnod, hogy mi lesz ha egyszer leöntik vagy leeszik. U kialakítása még egy érv amellett, hogy azt mondjuk, hogy e kanapé praktikus sok szempontból nézve. Az U alak azért  is jó, mert egymás szemébe tudnak nézni, azok kik rajta ülnek és beszélgetnek. Ajánlott ez a darab kisgyerekes családoknak, hiszen jól el tudnak rajta játszani a gyerekek, nagyon kényelmesen lehet rajta akár társasozni is.

Méretei is igen figyelemre méltóak: 200 x 310 x 165 cm. Várunk szeretettel bútoráruházunkban, ahol személyesen is próbára tudod tenni e darabot, de természetesen sok más kanapét is találsz nálunk. ezek szinte mindegyike fel van töltve internetes oldalunkra is. ennek az az előnye, hogy te már tudni fogod, melyek azok a darabok melyek érdekelnek, és ennek függvényében tudod megtekinteni őket. Budapest melletti bútoráruházunkban örömmel várunk!

200 x 310 x 165 cm

 

Várjuk szeretettel bútoráruházunkban: itt

Budapest melletti bútoráruházunkban szívélyesen várjuk!

Várjuk szeretettel bútoráruházunkban: itt

Budapest melletti bútoráruházunkban szívélyesen várjuk!

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X