Akció!
U-formájú kanapé
U-formájú kanapéU-formájú kanapéU-formájú kanapéU-formájú kanapé

U-formájú kanapé

279900 Ft 169900 Ft

Kényelmes, minőségi szövetből készült u alakú ülőgarnitúra. Homok színű szövete kiváló hangulatot teremt majd az otthonában! Mérete: 165 x 300 x 190 Ez a bútor jobbos állású!

Leírás

U-formájú kanapé zsákszövet huzattal és ágyazható extra funkcióval.

Nagyon kényelmes és praktikus garnitúra. Érdemes kipróbálnia és higgye el azonnal bele fog szeretni ebbe az u-alakú kanapéba.

Bútoráruházunk outlet jellege miatt készleteink folyamatosan változik, viszont kb 250-300 db azonnal szállítható ülőgarnitúra és kanapé széles kínálata várja a kedves érdeklődőket.

 

Mindenképpen U alakú kanapét szerettem volna, mert sok közösségi program szokott a nappalinkban megrendezésre kerülni.

Több alapítvány és jótékonysági csoport tagja is vagyok és szeretem felajánlani az otthonomat a gyűlések vagy rendezvények színhelyéül. Emiatt nagyon fontos, hogy a kanapénk minél nagyobb legyen, hiszen így több ember tud egyszerre kényelmesen ülni. Amikor úgy döntöttünk a párommal, hogy ideje beszerezni egy új ülőgarnitúrát, rögtön tudtam hol keressük a jövendőbelinket.

Bepattantunk az autóba és Pomáz felé vettük az irányt, ahol egy kimondottan ülőgarnitúrákat értékesítő outlet áruház található. Az előző kanapénkat is itt vásároltuk nagyjából 10 évvel ezelőtt, amivel nagyon meg voltunk elégedve. Sőt, több barátunk is felkereste az üzletet és azóta is hálát rebegnek nekünk, ahányszor csak találkozunk, hogy ilyen rendkívüli helyet ajánlottunk nekik. Amint beléptünk az üzletbe, egy eladó rögtön hozzánk sietett, és mi elfogadtuk a felajánlott segítséget.

Elmondtuk neki, hogy egy nagy, U alakú kanapét szeretnénk, lehetőleg világos színben és nem túl drágán. Elmosolyodott és már tudta is mire van szükségünk. Egy valóban hatalmas, homok színű kanapéhoz vezetett minket. Amikor oda értünk, rögtön lehuppantunk és elállt a szavunk is a tapasztalt kényelemtől. Az ülés nem volt se túl kemény, se túl puha, szinte magába szívta az ember alakját és örülte körül a testét. A párnák megfelelően támasztották alá a derekat, így biztos, hogy hosszabb időre is kényelmes ülést biztosít majd a rajta helyet foglaló embereknek. A zsákszövet huzat hallatán, egy durva, kellemetlen tapintású anyag képe villant át az agyamon elsőre, de amint megtapintottam, minden ellenérzetem elszállt. Érintése puha és finom volt, mégis tartósságot és erőt sugárzott. Azt is megtudtuk, hogy nem is várt bónuszként ez a kanapé ággyá alakítható, így többször fogadhatunk „ottalvós” vendégeket. Ez a kanapé szerelem volt első látásra.

Miután megkötöttük az üzletet, elbúcsúztunk az ott dolgozóktól és boldogan mentünk haza. Tudtam, hogy ebben az üzletben sose fogok csalódni és ebben a hitben most is megtartottak.

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

 

nyitva tartás elérhetőségünk, címünk

X