Vario sarokgarnitúra
Vario sarokgarnitúraVario sarokgarnitúraVario sarokgarnitúraVario sarokgarnitúraVario sarokgarnitúraVario sarokgarnitúra

Vario sarokgarnitúra

259900 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós sarokgarnitúra barna szövettel és eszméletlenül kényelmes kárpitozású felülettel.

Kategória:

Leírás

Vario sarokgarnitúra, egy igazi nagymenő

A család mindenek előtt. Azaz Vario sarokgarnitúra, egy igazi maffiavezér, egy nagymenő kanapéja. Paul Frank „Paulie” Vario a huszadik század talán legismertebb amerikai maffiavezéreinek egyike. Aki a New York-i Brooklynban hosszú éveken át üzemelő gengszterhálózatot tartott fenn és működtetett évtizedeken át. A Nagymenők című, 1990-ben bemutatott Oscar-díjas, igaz történeten alapuló bűnügyi dráma Martin Scorsese rendezésében részben az ő személyét járta körül. Variot a filmben álnéven alakította Paul Sorvino.

A maffiózók főnöke, éppen úgy, ahogyan a Vario sarokgarnitúra a Te otthonod igazi nagymenője lehet, méghozzá egy olyan olasz-amerikai dizájnkavalkád legtökéletesebb tagjaként, amely minden maffiavezér megirigyelne. A Vario sarokgarnitúra ugyanis a legvagányabb barna bőr hatású szövettel kárpitozott stílusikon. Ráadásul nemcsak egy egyszerű sarokkanapé, hanem egy praktikummal megáldott kényelemközpont. A Vario sarokgarnitúra ágyneműtartója akár a „láb alól eltett” testek elrejtésére is alkalmas lehetne. 🙂 – remélhetőleg nem is követed Paulie Vario munkamódszereit, ebben a bútorban bátran tárolhatod a lakásodban láb alatt lévő holmikat.

A Vario sarokgarnitúra kiváló helyszín a Nagymenő, vagy akár a Keresztapa-trilógia gengsztertémájú moziestjeire. Ezen a bútoron bátran összegyűlhet a család egy jó ki Maffiózók maratonra is. A VARIO ugyanis a család leghűségesebb, évtizedes társa lesz, éppen olyan értékes ritkaság tehát, amelyre minden maffiavezér vágyna. Tony Soprano, vagy akár a méltó névadó, Paulie Vario mindenesetre biztosan nem hezitálna, és azonnal lecsapna a VARIO-ra, amelyet több el sem eresztene. Most érdemes a Főnök példáját követned neked is!

Már csak azért is, mert a Vario sarokgarnitúra unikális bútordarab, ez a garnitúra ebben a lenyűgöző akcióban csak korlátozott ideig, kizárólag nálunk érhető el. Tőlünk most maximális szolgáltatást kaphatsz, gondolj tehát a családra, és lépj gyorsan. Várjuk hívásod, de még inkább személyes látogatásodat, hiszen bemutatótermünkben luxusgarnitúrák széles választékából válogathatsz. Nem fogsz ugyanakkor csalódni, amint a VARIO közelébe érsz, meggyőződsz arról: ez a kanapé egy igazi nagymenő lesz a család szolgálatában!

Méret: 250×160

Ne maradjon le az akcióról! Elérhetőségünk

 

X