Akció!
u-alakú kanapé
u-alakú kanapéu-alakú kanapéu-alakú kanapéu-alakú kanapéu-alakú kanapé

Visconti u-alakú kanapé

489900 Ft 399900 Ft

Visconti u-alakú kanapé ágyazható funkcióval szerelve. Nagyon szép varrással, ami kiemeli ezt a bútort a tómeggyártás unalmas bútorai közül.

Igazán ötletes, semmihez sem fogható ülőgarnitúra. Divatos és tükröződik rajta a modern stílusjegyek harmóniája. Tekintsük meg az U alakját, mely közelebb hoz mindenkit egymáshoz. A kényelmet szolgáló fejtámlák különlegességét. A kétoldali hosszított lábtartó részt. Mindemellett ágyazható, kényelmes és teljes mértékben komfortos. Eleganciájáról nem is beszélve. Készletünk erejéig megtalálható személyesen a bútoráruházunkban.

Leírás

Visconti u-alakú kanapé

A VISCONTI ülőgarnitúrában minden benne van, ami ahhoz kell, hogy igazán komfortos legyen számunkra, pontosabban mindenki számára. Amikor ránézünk, sugárzik belőle a tartós kiszámítható maximális kényelem. A Visconti u-alakú kanapé anyaga erős szövet ez a minőségét is fényezi és időtállóvá teszi. Fontos azok számára, akik sok gyermekkel vagy nagycsaláddal rendelkeznek. Ülőfelületének köszönhetően szinte harmonikus és csodálatos rugalmasság jellemezi, ettől mindenki, aki helyet foglal benne ellazulva érezheti magát.

A háttámla dőlés szöge megadja számunkra azt a támaszkodást, mely a hát minden pontjának kielégítő és biztos.

Érdekes játékossága mely a kivitelezők legnagyobb ötlete volt, hogy nem mindenhol található fejtámla rész.  Valószínű azért a középső kettő ülőhelynél, mert ott nincs lábunknak nyújtózkodási hely, ezzel viszonozva a lábunk kényelmét. A Visconti u-alakú kanapé bal oldalán látható a széles fekvő oldal rész ami maximalizálja a tökéletes pihenés lehetőségét. Általában azért tetszik vásárlóinknak a Visconti u-alakú kanapé, mert a formáját tekintve közelebb érezhetjük magunkhoz a barátainkat és családtagjainkat. Hihetetlen érzés mikor egy szuper ebéd után lehuppanunk és nagy nevetések közben átadjuk magunkat a pihenésnek. Megosztva, együtt, szeretetben.

A Visconti u-alakú kanapé tervezői törekedtek az egyszerűség csodájára, letisztultságra, mindezt igényesen megalkotva. Nézzük meg egy pillanatra az anyag szélein lévő varrások milyen precizitással húzódnak végig a perem mentén, díszítve és öltöztetve bútorunkat. Lábai nagyon biztosak, persze kell is hogy megtartsák ülőgarnitúránk.

Természetessége és fa anyaga kifejezetten még megnyerővé teszi számunkra.

Említsük meg ennek a csodának az ágyazhatóságát, aminek barátaink és családtagjaink fognak a legjobban örülni. Nagyon ügyesen és egyszerűen kezelhető, kihúzható és ágyazható. Színe idomul szinte mindenkinek a környezetéhez. Falak színéhez, bútorokhoz, szőnyeg és parketta társaihoz. Némi fantáziával, akinek kedve tartja, eljátszadozhat egy kis kreatív ötleteléssel, miképp színesítse a Visconti u-alakú kanapé sötétebb árnyalatait. Egy-két kedves színes párna, tarka-barka pléd nagyon vidámmá és fiatalossá varázsolja. Azoknak, akik a jellegzetes egyszínűséget kedvelik érdemes meghagyni a bútor saját színvilágát.

Méret:  160 x 315 x 215

 

Elérhetőségünk

További információk

ágyazható

ágyazható

X